Με μεγάλη προσέλευση ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Ιουνίου 2022

Με μεγάλη προσέλευση ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022»

 H επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου, στο πάρκο Παναγιωτάκη, στην Επισκοπή. Τις εκδηλώσεις συνδιοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) με πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς και τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου.


Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022», ακολούθησε γνωριμία με τους συντελεστές των εκδηλώσεων, προβολή ψηφιακού υλικού που αφορά σε δράσεις που διοργάνωσε η Κ.Ε.Δ.Χ. το προηγούμενο έτος και συγκεκριμένα: «19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Δήμο Χερσονήσου» και «Χριστούγεννα, μια αγκαλιά ο Δήμος Χερσονήσου», ενώ η βραδιά έκλεισε με συναυλία από το συγκρότημα «ΜΩ & ΡΕΩ».

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, με την πρώτη παρουσίαση της Δημοτικής Χορωδίας Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου. Τα μέλη της παιδικής - εφηβικής αλλά και της χορωδίας ενηλίκων, ερμήνευσαν έργα Ελλήνων συνθετών δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει μια ξεχωριστή βραδιά στον πανέμορφο περιβάλλοντα χώρο της Αγίας Παρασκευής στο Λιμένα Χερσονήσου.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, Τρίτη 21 Ιουνίου, είχε την τιμητική της στο κατάμεστο πάρκο Παναγιωτάκη, στην Επισκοπή, σε μια βραδιά με υπέροχες μελωδίες από τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου που στεγάζεται στο Δήμο Χερσονήσου.

«Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο.

Σας καλώ να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις του Δήμου μας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από άκρη σε άκρη σε όλο το Δήμο Χερσονήσου. Ήρθε η στιγμή να ανταμώσουμε και πάλι, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε άλλο ένα αξέχαστο καλοκαίρι στο Δήμο Χερσονήσου με αφορμή τα Καλοκαιρινά μας Ραντεβού», ανέφερε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............