Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας «ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΗΧΩΡΙΔΗΣ» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Μαρτίου 2022

Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας «ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΗΧΩΡΙΔΗΣ»

 Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην κ. ΄Ελενα Αναγνωστοπούλου, Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλολογίας για τη βράβευσή της με το βραβείο ΕΞΑΙΡΕΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ «ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΗΧΩΡΙΔΗΣ», για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.


Η Επιτροπή Αξιολόγησης του εν λόγω βραβείου, βασίστηκε στο ευρέως αναγνωρισμένο διδακτικό της έργο, όπως αυτό τεκμηριώθηκε από τις γραπτές μαρτυρίες και τα στοιχεία αξιολόγησής της που κατατέθηκαν από τους φοιτητές. Ειδικότερα βασίστηκε, στο ευρέως αναγνωρισμένο συγγραφικό της έργο (6 συγγράμματα), στην εντυπωσιακή διδασκαλία στο Τμήμα που υπηρετεί, στην πέραν του συνήθους συμμετοχή στην επίβλεψη διπλωματικών εργασιών και διατριβών, στο επιστημονικό ενδιαφέρον για την επαγγελματική εξέλιξη των φοιτητών/τριών της , στο εντυπωσιακό βιογραφικό της και την αφοσίωση στο επιστημονικό της έργο.

Το βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας θεσπίστηκε από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Κρήτης το 1999, προς τιμήν του Καθηγητή του Τμήματος Μαθηματικών Στέλιου Πηχωρίδη, που χάθηκε πρόωρα και ο οποίος εκπροσώπησε με υποδειγματικό τρόπο την έννοια του πανεπιστημιακού δασκάλου. Σκοπός του βραβείου είναι να αναδείξει την έμφαση που οφείλει να αποδίδει στην πανεπιστημιακή διδασκαλία κάθε σύγχρονο πανεπιστήμιο και να επιβραβεύει εκείνα από τα μέλη του, που την υπηρετούν με ξεχωριστή ικανότητα και αφοσίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............