«Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Νομού Ηρακλείου» «ΣΤΗ ΒΙΑ…Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Μαρτίου 2022

«Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Νομού Ηρακλείου» «ΣΤΗ ΒΙΑ…Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ»

 Με αφορμή το πρόσφατο πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα την 56χρονη γυναίκα σε χωριό του Δήμου Φαιστού, ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Νομού Ηρακλείου» συνεχίζει να υψώνει τη φωνή του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του ενάντια στην εξελισσόμενη πανδημία της βίας κατά των γυναικών.


· Η βία ΔΕΝ είναι απόδειξη αγάπης

· Η σιωπή είναι ΠΑΝΤΑ συνεργός του θύτη

· Μία κακοποιημένη γυναίκα είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσει. Εάν το κάνει, όμως σώζει, τη ζωή της

· Είναι μύθος ότι αν μιλήσει, θα πάθει χειρότερα. Το αντίθετο. Τα στελέχη των Υπηρεσιών του Συνδέσμου δημιουργούν γύρω της “πλέγμα” προστασίας για να παραμείνει ασφαλής, σωματικά και ψυχικά ασφαλής

Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Νομού Ηρακλείου, Πιστοποιημένος Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας, υπενθυμίζει και υπογραμμίζει ότι οι Δομές/Υπηρεσίες με το εξειδικευμένο προσωπικό και τις εθελόντριες–μέλη είναι πάντα διαθέσιμες να ανταποκριθούν σε κάθε γυναίκα που αναζητά βοήθεια για να ξεπεράσει τον εφιάλτη της βίας που ζει. Παράλληλα συνεχίζει να προτρέπει τις γυναίκες όλων των ηλικιών-θύματα βίας να «Μιλήσουν…» και να επικοινωνήσουν με τις Δομές που έχουν δημιουργηθεί για την στήριξή τους.

Η Γραμμή Ελπίδας: 801 11 16000 (από σταθερό)

2810 242121

6974 301 011

Και το Συμβουλευτικό Κέντρο μπορούν να βοηθήσουν να γίνει η αρχή να σταματήσει ο κύκλος βίας και η κακοποιημένη γυναίκα να κερδίσει ξανά τη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............