Στο Μουσικό και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου στις Γούρνες ο Χάρης Μαμουλάκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 Μαρτίου 2022

Στο Μουσικό και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου στις Γούρνες ο Χάρης Μαμουλάκης

 

Στις Γούρνες και τις εγκαταστάσεις του Μουσικού και του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου, βρέθηκε για μια ακόμη φορά, το πρωί της Δευτέρας 14/3, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.


Ο Χάρης Μαμουλάκης συζήτησε για όλα τα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα με τους Διευθυντές των Σχολείων, Κώστα Βαρβεράκη και Μαρία Καλουδιώτη, με καθηγητές και εκπροσώπους των μαθητών, οι οποίοι και του παρέδωσαν υπόμνημα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, περιηγήθηκε στους χώρους και σε δήλωσή του τόνισε: «Επισκέφτηκα για μια ακόμη φορά δύο σχολεία που εξακολουθούν να μας κάνουν υπερήφανους με το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικών και μαθητών, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 



Με σημαντικότερο την έλλειψη καίριων κτιριακών υποδομών. Οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο πλευρό τους, αναδεικνύοντας, πιέζοντας και συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην επίλυση των ζητημάτων που λειτουργούν ως τροχοπέδη στην ανάπτυξη των σχολείων. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............