Εξετάστηκαν περισσότερα από 100 παιδιά από την Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Γάζι - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 Μαρτίου 2022

Εξετάστηκαν περισσότερα από 100 παιδιά από την Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Γάζι

 Περισσότερα από 100 παιδιά εξετάστηκαν από τους εθελοντές οδοντιάτρους, που συμμετείχαν στην δράση προληπτικής οδοντιατρικής εξέτασης παιδιών που οργανώθηκε από Δήμο Μαλεβιζίου και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Για την υλοποίηση της δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διέθεσε το Κινητό Πολυϊατρείο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού, για την υποστήριξη των Οδοντιάτρων μελών του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου που συμμετείχαν εθελοντικά στη δράση.

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση σε κάθε παιδί και στον συνοδό του για την κατάσταση της στοματικής του υγείας, για τη σημασία της πρόληψης, παραδίδοντάς του και το Ατομικό Δελτίο Εξέτασης.

Το συντονισμό της δράσης, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας που έχει συνάψει ο Δήμος Μαλεβιζίου με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», είχε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νίκη Ζερβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............