2η διεθνής συνάντηση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 Μαρτίου 2022

2η διεθνής συνάντηση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού

 Σας γνωρίζουμε ότι θα διεξαχθεί η 2η διεθνής συνάντηση (workshop) στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Αμφιθέατρο Κτιρίου Δ) στην Πάτρα στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για το Νερό, όπου και θα επιδιωχθεί αναζήτηση αποτελεσματικών τρόπων συνεργασίας των επιστημονικών Διεθνών και Εθνικών Οργανώσεων που ασχολούνται με την ιστορία του νερού και των υγρών αποβλήτων.


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Mαρτίου 2022 (Παγκόσμια Ημέρα Νερού), με θέμα «Water, Wastewater and Environment: Technology, Traditions and Culture».

Στη διεθνή συνάντηση θα εξετασθούν μεταξύ των άλλων και οι συνέργειες μεταξύ των διαφόρων οργανώσεων νερού και αποβλήτων από μέλη διαφόρων επιστημονικών ομάδων εμπειρογνωμόνων ανά τον κόσμο.

Στη συνάντηση θα λάβουν μέρος ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΚΑ, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας., εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρών, των Επιστημονικών και Επιχειρηματικών Επιμελητηρίων.

Τα κύρια θέματα της συνάντησης θα είναι:

-Η συζήτηση σχετικά με τις δυνατότητες κοινών δράσεων από όλους τους οργανισμούς επιστήμης των νερών και των υγρών αποβλήτων

- Η μελλοντική συνεργασία σε επιστημονικά πεδία διαχείρισης νερών και αποβλήτων.

Η διεθνής συνάντηση της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, αλλά θα υπάρχει σύνδεση για δυνατότητα εξ αποστάσεως συμμετοχής λόγω της πανδημίας Covid 19.

Καθηγητής Δρ. Ιωάννης Κ. Καλαβρουζιώτης

Διευθυντής Εργαστηρίου Τεχνολογιών Αειφορικής Διαχείρισης Αποβλήτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............