Στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών «ζωντανεύουν» στο εξωτερικού του Θεάτρου «Μ. Θεοδωράκης», στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων: Από 19 έως 22 Μαρτίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Μαρτίου 2022

Στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών «ζωντανεύουν» στο εξωτερικού του Θεάτρου «Μ. Θεοδωράκης», στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων: Από 19 έως 22 Μαρτίου

 Ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται την 21η Μαρτίου, γνωστοποιούν την έναρξη προβολών, μέσω της μεθόδου projection-mapping, στη δυτική όψη (εξωτερικό τοίχο) του Θεάτρου «Μ. Θεοδωράκης», στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.


Ειδικότερα, έως και την Τρίτη 22/3/2022, επισκέπτες και περαστικοί από το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στίχους 29 γνωστών Ελλήνων ποιητών. Το εξωτερικό του Θεάτρου θα μεταμορφωθεί σε οθόνη προβολής ποιημάτων, προσδίδοντας ακόμη περισσότερη γοητεία και ομορφιά σε ένα από τα πιο φημισμένα σημεία του Δήμου μας.

Το βίντεο επιμελήθηκε ο Λεωνίδας Μανωλικάκης, ηθοποιός-σκηνοθέτης.

Επισημαίνεται ότι το projection-mapping αποτελεί μέθοδο με την οποία ένα video προβάλλεται σε μια επιφάνεια κτιρίου ή άλλου αντικειμένου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα αρχιτεκτονικά ή γεωμετρικά του στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............