Εξαιρέθηκε η Χερσαία Ζώνη των Λινοπεραμάτων από το διαγωνισμό παραχώρησης του ΟΛΗ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Φεβρουαρίου 2022

Εξαιρέθηκε η Χερσαία Ζώνη των Λινοπεραμάτων από το διαγωνισμό παραχώρησης του ΟΛΗ

 Τη διαβεβαίωση πως η Χερσαία Ζώνη των Λινοπεραμάτων έχει εξαιρεθεί από το διαγωνισμό για την παραχώρηση ποσοστού μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης στο Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα.


«Δεσμεύσεις, πράξεις και δράση. Το αποτέλεσμα ξεκάθαρο: η χερσαία ζώνη των Λινοπεραμάτων δεν παραχωρείται, δεν πωλείται, δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο του ΟΛΗ και του ΤΑΙΠΕΔ. Οριστικά, αμετάκλητα, αδιαμφισβήτητα. Ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης μας επιβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ένα από́ τα σημαντικότερά αιτήματα και διεκδικήσεις μας γίνεται οριστικά πράξη. Τον ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και κυρίως για την κατανόηση των δίκαιων αιτημάτων μας. » ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας αμέσως μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη και πρόσθεσε:

«Η ανταπόκριση αυτή επιβεβαιώνει παράλληλα και μια δική μας δέσμευση: Να κάνουμε το Μαλεβίζι ισότιμο συνομιλητή στο τραπέζι των εξελίξεων! Και κάθε τέτοια εμβληματική διεκδίκηση που έχει αίσιο τέλος μας γεμίζει υπερηφάνεια. Ξεκάθαρος στόχος μας το όφελος των πολιτών του Μαλεβιζίου. Η νέα σελίδα, μας βρίσκει να ξεκινάμε συζητήσεις για το ρόλο που πρέπει να έχει ο Δήμος και το Λιμενικό Ταμείο σε σχέση με την αναβάθμιση και τη διαχείριση της περιοχής την επομένη μέρα.»

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γρηγόρη Φασουλάκη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μανόλη Γενναράκη συναντήθηκαν με τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού για την παραχώρηση ποσοστού των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε επίσης μία εκτενή ενημέρωση στον υπουργό για τους σχεδιασμούς που έχουν γίνει για την αναβάθμιση του αλιευτικού καταφυγίου της Παντάνασσας, καθώς και για το έργο «Αντικατάσταση εξοπλισμού Αλιευτικού Καταφυγίου Παντάνασσας», συνολικού προϋπολογισμού 150.000,00€ που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014-2020» του ΕΣΠΑ, που θα δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............