Το Πρόγραμμα Προβολών Του Σινέ Μινώα Στη Σητεία - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Φεβρουαρίου 2022

Το Πρόγραμμα Προβολών Του Σινέ Μινώα Στη Σητεία

 VICTORIA CINEMAS - CINE ΜΙΝΩΑ - ΣΗΤΕΙΑ

Α. Παπαναστασίου 18, Σητεία

Τηλέφωνο: 28430 25150

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο: https://minoa.victoria-cinema.gr/


MOONFALL

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Πέμπτη 03/02 έως και Τετάρτη 09/02

ΩΡΑ: 21:15

Σκηνοθεσία: Ronald Emmerich

Σενάριο: Ronald Emmerich, Harald Kloser και Spenser Cohen

Ηθοποιοί: Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Pena, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak and Donald Sutherland.

Μία μυστηριώδης δύναμη βγάζει τη Σελήνη από την τροχιά της γύρω από τη Γη και την ωθεί σε μια σειρά από συγκρούσεις. Με λίγες μόνο εβδομάδες να απομένουν έως ότου οι συνέπειες να είναι καταστροφικές για όλο τον στον κόσμο, η πρώην αστροναύτης της NASA, Jo Fowler είναι πεπεισμένη ότι έχει την λύση που θα μας σώσει όλους, όμως μόνο ο παλιός συνάδελφος της αστροναύτης Brian Harper και ο K.C. Houseman ένας συνωμοσιολόγoς, την πιστεύουν. Αυτοί οι τρεις ήρωες θα ξεκινήσουν ένα απίστευτο ταξίδι στο διάστημα για να διαπιστώσουν τελικά ότι η Σελήνη δεν είναι όπως νομίζουμε ότι είναι.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ivIwdQBlS10

BELFAST

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Πέμπτη 03/02 έως και Τετάρτη 09/02

ΩΡΑ: 19:30

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα

Σενάριο: Κένεθ Μπράνα

Ηθοποιοί: Κατρίνα Μπαλφ, Τζούντι Ντεντς, Τζέιμι Ντόρμαν, Κίραν Χάιντς, Τζουντ Χιλ

Διάρκεια: 98 λεπτά

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού του 1969 στο νότιο Μπέλφαστ. Καθώς η δεκαετία του 1960 πλησιάζει προς το τέλος της, ακόμα και όταν ο άνθρωπος έχει φτάσει μέχρι το φεγγάρι, οι σκληρές μέρες εκείνου του Αυγούστου θα μετατρέψουν τα παιδικά όνειρα του ήρωα σε εφιάλτη. Η κοινότητα στην οποία ανήκει ο εννιάχρονος ήρωας δείχνει να ζει σχεδόν αρμονικά, παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι κινηματογραφικές ταινίες από το Χόλιγουντ εξάπτουν τη φαντασία του μικρού, ο οποίος μαγεύεται από την οθόνη.Η κοινωνική δυσαρέσκεια που σιγοβράζει ξαφνικά εκρήγνυται στη γειτονιά του και κλιμακώνεται γρήγορα. 

Πρώτα μια επίθεση με κουκουλοφόρους, μετά μια ταραχή και, τέλος, μια σύγκρουση σε όλη την πόλη, με τη θρησκεία να πυροδοτεί το μίσος. Καθολικοί εναντίον Προτεσταντών, σε μια χώρα που όλοι έγιναν θανάσιμοι εχθροί μεταξύ τους.Ο Ντόρμαν και η Μπάλφ υποδύονται ένα παθιασμένο ζευγάρι της εργατικής τάξης που η ζωή τους παρασύρεται από το χάος των ταξικών συγκρούσεων της εποχής. Έχουν και ένα εννιάχρονο αγόρι το οποίο καλείται να χαράξει το δύσκολο δρόμο στη ζωή του από πολύ νωρίς.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=e9btcQ4qqP4&t=7s

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 04/02 έως και Κυριακή 06/02

ΩΡΑ: 17:15

Σκηνοθεσία: Χόλγκερ Τάπε

Ηθοποιοί: Φοίβος Ριμένας, Έλενα Δελακούρα, Στεφανία Φιλιάδη, Κωνσταντίνος Κακανάς, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Σοφία Παναηλίδου, Γιάννης Υφαντής, Χρήστος Πλαΐνης, Χίλντα Ηλιοπούλου, Άγγελος Λιάγκος.

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Με απώτερο σκοπό να σώσει τη Μπάμπα Γιάγκα και τον Ρένφιλντ από τα νύχια της κυνηγού τεράτων Μίλα Σταρ, η οικογένεια Γουίσμποουν μεταμορφώνεται για ακόμη μία φορά σε βαμπίρ, μούμια, τέρας του Φράνκενσταϊν και λυκάνθρωπο. Με τη βοήθεια και την υποστήριξη των τριών κατοικίδιων νυχτερίδων τους, η Monster Family μας κάνει ξανά ζουμ σε όλο τον κόσμο για να σώσει τους φίλους της, να κάνει νέες τερατώδεις γνωριμίες και τελικά να συνειδητοποιήσει ότι “Κανείς δεν είναι τέλειος”– ακόμη και εκείνοι με ελαττώματα μπορούν να βρουν την ευτυχία.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=lf3HgOSXU3g&ab_channel=Tanweer

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ:

● ΑΤΟΜΑ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Ή ΝΟΣΗΣΗΣ COVID

● ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ: ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ SELF-TEST COVID ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

● ΕΝΤΥΠΟ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ (ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ / ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ / ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ Ή ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ κλπ.)

● Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Για την δική σας ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας τα εκδοτήρια εισιτηρίων του κινηματογράφου ανοίγουν 40 λεπτά πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Για αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε να προσέρχεστε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την προβολή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............