Συνάντηση Μενέλαου Μποκέα με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση Μενέλαου Μποκέα με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη

 Με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Ο Δήμαρχος παρουσίασε στον υπουργό όλες τις ψηφιακές διευκολύνσεις που παρέχει ο Δήμος Μαλεβιζίου στους δημότες για την ταχύτερη εξυπηρέτηση τους, αλλά και τα επόμενα βήματα που έχουν σχεδιαστεί.


Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μέσα σε μόλις 2 χρόνια το Μαλεβίζι έκανε ψηφιακά «άλματα». Καθημερινά εξελισσόμαστε και γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί, επιλύοντας εκκρεμότητες ετών. Με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη μιλήσαμε σήμερα για το στοίχημα που αλλάζει το υπόδειγμα εξυπηρέτησης στο Δήμο μας, από τις ουρές και την ταλαιπωρία στην άνεση και την ταχύτητα. Κυρίως όμως συμμαχήσαμε για το μέλλον. Για το Μαλεβίζι ως πιλότο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της αυτοδιοίκησης που εισάγει συνεχώς σύγχρονες, γρήγορες και έξυπνες υπηρεσίες, εξυπηρετώντας τους πολίτες με ένα κλικ. Αλλά και για το Μαλεβίζι που αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες στον πολιτισμό, τις υποδομές, την παιδεία και την ποιότητα ζωής. Τα υπόλοιπα εν ευθέτω χρόνο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............