ΡΑΔΙΟ-ΚΡΗΤΗ: Πρώτο και με διαφορά σε νέα έρευνα ακροαματικότητας της Focus Bari - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Ιανουαρίου 2022

ΡΑΔΙΟ-ΚΡΗΤΗ: Πρώτο και με διαφορά σε νέα έρευνα ακροαματικότητας της Focus Bari

 Στην πρόσφατη έρευνα της εταιρίας FOCUS, για την ακροαματικότητα των ραδιοφωνικών σταθμών στο Νομό Ηρακλείου, το ΡΑΔΙΟ-ΚΡΗΤΗ κατέλαβε, για μία ακόμη χρονιά, την πρώτη θέση και μάλιστα με σημαντική διαφορά από τους επόμενους σταθμούς.


Η πρωτιά αυτή του ΡΑΔΙΟ-ΚΡΗΤΗ (και μάλιστα με εντυπωσιακή διαφορά από τον επόμενο σταθμό) καταγράφεται τόσο στην ημερήσια όσο και στην εβδομαδιαία ακροαματικότητα.

Η έρευνα της Focus διεξήχθη στο διαστημα Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2021 με την μέθοδο τηλεφωνικών συνεντεύξεων, στο Νομό Ηρακλείου, σε δείγμα 600 ατόμων.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι το ΡΑΔΙΟ-ΚΡΗΤΗ στα 33 χρόνια λειτουργίας του, είναι σταθερά στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας.

Αυτό το γεγονός αποδεικνύει περίτρανα ότι οι πολίτες του Νομού Ηρακλείου (αλλά και της Κρήτης γενικότερα) εμπιστεύονται διαχρονικά για την ενημέρωσή τους (και την ψυχαγωγία τους) το ΡΑΔΙΟ-ΚΡΗΤΗ, το οποίο εκπέμπει σε όλη την Κρήτη μέσω εγκεκριμένης, από το ΕΣΡ, δικτύωσης, στο Νομό Λασιθίου με τον SITIA FM 95,5 και στον Νομό Χανίων με τον Κρήτη 101,5 FM.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, στην εβδομαδιαία ακροαματικότητα, πρώτο και με μεγάλη διαφορά είναι το ΡΑΔΙΟ-ΚΡΗΤΗ και στην τρίτη θέση, με οριακή διαφορά από τον δεύτερο (λιγότερο από μία μονάδα) βρίσκεται ο μουσικός σταθμός ΚΝΩΣΟΣ FM 100,6, που ανήκει στον ίδιο Όμιλο με το ΡΑΔΙΟ-ΚΡΗΤΗ και το site ekriti.gr.


Σημαντικό στοιχείο της έρευνας είναι ότι την εβδομάδα 3 στους 4 ακροατές ραδιοφώνου ακούνε ΡΑΔΙΟ-ΚΡΗΤΗ και ΚΝΩΣΟΣ !!

Σημ.: Λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορούμε να δημοσιεύουμε τα ονόματα και τα ποσοστά των άλλων ραδιοφωνικών σταθμών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............