Τα mini bus επιλέγουν για τις δωρεάν μετακινήσεις τους οι δημότες - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

13 Δεκεμβρίου 2021

Τα mini bus επιλέγουν για τις δωρεάν μετακινήσεις τους οι δημότες

 Το στοίχημα της εναλλακτικής μετακίνησης κερδίζει ο Δήμος Ηρακλείου, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Αστικού ΚΤΕΛ, από την χρήση των mini bus τα οποία χρησιμοποιούν οι δημότες δωρεάν για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας.


Πιο συγκεκριμένα οι πολίτες που επέλεξαν το μήνα Νοέμβριο τα mini bus για τις μετακινήσεις τους ανέρχονται σε περισσότερους 61 χιλιάδες, αριθμός που καταδεικνύει την επιλογή τους να μην χρησιμοποιούν Ι.Χ. για τις μετακινήσεις τους προς το κέντρο.

Αναλυτικότερα το μήνα Νοέμβριο στη μπλε γραμμή (Παγκρήτιο στάδιο – Κέντρο) εξυπηρετήθηκαν 32.384 επιβάτες, στην Κόκκινη Γραμμή(Λιμάνι – Κέντρο- Αλικαρνασσός) 14.720 και στην Πράσινη Γραμμή (Πάρκο Ερυθραίας- Κέντρο) 14.352 επιβάτες.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός αναφέρει: «Τα στοιχεία του Αστικού ΚΤΕΛ αποδεικνύουν ότι οι δημότες έχουν αγκαλιάσει την επιλογή του Δήμου Ηρακλείου να προσφέρει ασφαλείς και περιβαλλοντικά φιλικούς τρόπους μετακίνησης. Για εμάς είναι σημαντικό να αναπτύξουμε περαιτέρω την βιώσιμη κινητικότητα , προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο το περιβάλλον προσφέροντας παράλληλα εναλλακτικούς τρόπους δωρεάν μετακίνησης στους δημότες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............