"Απόψε θέλω να σας μιλήσω για μία λέξη που μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους, ΑΓΑΠΗ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Δεκεμβρίου 2021

"Απόψε θέλω να σας μιλήσω για μία λέξη που μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους, ΑΓΑΠΗ

 "Απόψε θέλω να σας μιλήσω για μία λέξη που μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους. Δίνει νόημα σε ολα, σε οικογένεια, φίλους, καριέρα και δεν υπάρχει κάτι ανώτερο στον κόσμο που να αξίζει για να πολεμάς.


Με αυτή πρέπει να μάθεις να βαδίζεις στην ζωή σου, με αυτή μόνο να αναμετριεσαι! Όλοι θα αναρωτιέστε σίγουρα ποιά είναι αυτή η λέξη που δίνει νόημα σε ολα, σωστά; Τα παιδιά και τα ζώα με την αθωοτητα τους κρατάνε το κλειδί της. Εμείς οι μεγάλοι πολλές φορές χρειάζεται να ψάξουμε μέσα μας και να βρούμε το πνεύμα της και να το ξεκλειδωσουμε.

Πολλοί της δινουν κι άλλα ονόματα, όπως αλληλεγγύη, ενσυναίσθηση, ανθρωπιά, εθελοντισμός,όμως το όνομα της είναι ένα :ΑΓΑΠΗ και συγκινεί τις καρδιές όλων, μικρών και μεγάλων, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Σας εύχομαι λοιπόν να ψαξεται ο καθένας μέσα του, να πετάξει τα περιττά και να γεμίσει τον σάκο της καρδιάς του με το πνεύμα της αγάπης."


Αυτά ήταν τα λόγια του αγαπημένου μου Άγιου Βασίλη λίγο πριν ανάψει το δέντρο, στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Σητεία. Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν, τραγούδησαν και έδωσαν μία γιορτινή νότα. Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζέστανε τις ψυχές μας και δεν μπορώ να μην το καταθέσω!
Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ΑΓΑΠΗ!


Δημήτριος Ι. Πετρούνιας - Κλινικός Ψυχολόγος
Derek Boyd
Πηγή : Εθελοντές Δότες Μυελου των Οστών Σητείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............