Το Εορταστικό Πρόγραμμα Χριστουγέννων του Δήμου Πλατανιά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Δεκεμβρίου 2021

Το Εορταστικό Πρόγραμμα Χριστουγέννων του Δήμου Πλατανιά

 Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, έχει προγραμματίσει και φέτος σειρά δράσεων, απευθυνόμενες κυρίως σε παιδιά.


Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση «Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, προσφέροντας χαρά , κέφι και ξέγνοιαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους δημότες και επισκέπτες του Δήμου. Παράλληλα με τις δράσεις αυτές, ο Δήμος Πλατανιά, εκτός από τις φωταγωγήσεις δέντρων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, ανταποκρινόμενος σε αιτήματα Τοπικών Συμβουλίων και Πολιτιστικών Συλλόγων, κατασκεύασε και τοποθέτησε νεα χριστουγεννιάτικα δέντρα, σε κεντρικά σημεία πολλών κοινοτήτων του.


Επίσης, εορταστικές μουσικές και τραγούδια ακούγονται στις κεντρικές πλατείες, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί παντού εορταστική ατμόσφαιρα και διάθεση, μακριά από την γκρίζα πραγματικότητα που όλοι μας βιώνουμε.
Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Κοινότητες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους λοιπούς Τοπικούς Φορείς του Δήμου Πλατανιά.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά της διασποράς του ιού COVID 19»

ΠΗΓΗ www.haniotika-nea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............