Χριστούγεννα στην Κίσσαμο με πλήθος εκδηλώσεις - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Δεκεμβρίου 2021

Χριστούγεννα στην Κίσσαμο με πλήθος εκδηλώσεις

 Καθώς οι Άγιες Μέρες πλησιάζουν, η Κίσσαμος έχει φορέσει τα γιορτινά της και υποδέχεται την εορταστική περίοδο με μια σειρά από ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις προσφέροντας στιγμές χαράς και αισιοδοξίας σε όλους αλλά κυρίως τα παιδιά.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ
Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Την έναρξη των εκδηλώσεων θα σηματοδοτήσει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Τζανακάκη.
Την Φωταγώγηση θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Μυλωνάκης Γεώργιος υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Κισσάμου “Ειρηναίος Γαλανάκης”.
Ο Ξυλοπόδαρος θα υποδεχτεί και θα καλωσορίσει όλο το κόσμο στην γιορτή, μεταδίδοντας μας το πιο γιορτινό του χαμόγελο και την πιο παιχνιδιάρικη του διάθεση ενώ το vintage ποδήλατο Gentleman έρχεται σαν έκπληξη για να μας ταξιδέψει όλους πίσω στο χρόνο της ανεμελιάς.
Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, ο Mr & η Mrs Bubble θα μας προσκαλέσουν στον εξωπραγματικό κόσμο της Σαπουνόφουσκας. Πλάσματα του περιπλανώμενου πλανήτη “Φυσαλίδα”, μοιράζονται τη χαρά του να ζεις εδώ και τώρα, όπως μια μπουρμπουλήθρα.
Ένα θεαματικό, διαδραστικό σόου που θα παρασύρει τους θεατές σε ένα πολύχρωμο τοπίο μεταμόρφωσης και θα τους κάνει συν-δημιουργούς ενός φευγαλέου κόσμου φτιαγμένου από αγάπη, νερό και σαπούνι.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει χορευτικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Τέχνη του Χορού” και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από όλη την Ελλάδα από την Χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου.
Θα προσφερθεί παραδοσιακό κέρασμα!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 ΔΡΑΠΑΝΙΑΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

 

Ο ΖινΖιν και το Φιστίκι θα υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους στην όμορφη, γραφική πλατεία του Αγίου Νικολάου στο Δραπανιά της Δ.Ε. Μηθύμνης, σκορπίζοντας σε όλους μαγεία, χαρά και πολλά χαμόγελα μέσα από το MagicCircuShow. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν με Face painting και δραστηριότητες ενώ θα τα καλωσορίζει ο Άγιος Βασίλης.
Την γιορτή θα πλαισιώσει μουσικά ο DJ Μυλωνάκης Γιάννης και θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δραπανιά.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
Χριστουγεννιάτικος Μουσικός Περίπατος

Η Φιλαρμονική του Δήμου «Ειρηναίος Γαλανάκης» θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης με γιορτινές νότες και μελωδίες, ξεκινώντας στις 11 το πρωί από το Δημαρχείο Κισσάμου.

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ
Η Νύχτα των Ευχών

Η πιο μαγευτική νύχτα των Χριστουγέννων, ένα μοναδικό υπερθέαμα έρχεται και πάλι στην Κίσσαμο! Ελευθερώνουμε το φαναράκι μας και γεμίζουμε τον Κισσαμίτικο ουρανό με ευχές για Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη.
Η δράση θα έχει κοινωνικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα γι’ αυτό καλούμαστε όλοι να προσφέρουμε τρόφιμα και παιχνίδια (όχι μεταχειρισμένα), παραλαμβάνοντας το φαναράκι μας από τα 3 διαφορετικά σημεία παραλαβής που θα έχουν στηθεί κατά μήκος της παραλιακής ζώνης της πόλης. Αυτή τη πρωτοχρονιά θα προσφέρουμε χαρά και στήριξη σε οικογένειες και παιδιά που έχουν ανάγκη.
Μουσική επένδυση DJ Νίκος Κατσικανδαράκης

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ KAI ΩΡΑ 16.00 ΛΙΒΑΔΙΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Το Ξωτικό από το Βόρειο Πόλο προσγειώνεται στα Λιβάδια της Δ.Ε. Ιναχωρίου για να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους με τα Μαγικά του, τα απίθανα Ακροβατικά του, τα Ζογκλερικά του και την Σχοινοβασία του μεταφέροντας τους λιλιπούτιους φίλους μας σε ένα φανταστικό κόσμο!

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.30 ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Το Ξωτικό από το Βόρειο Πόλο συνεχίζει την περιπλάνηση του και ταξιδεύει μέχρι τον Πλάτανο της Δ.Ε. Κισσάμου στο χώρο έξω από το γήπεδο 5Χ5, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα σε όλους με τα Μαγικά του, τα Ακροβατικά του και τα Ζογκλερικά του ενώ ο αγαπημένος όλων μας, ο Άγιος Βασίλης θα γίνει ένα με τα παιδιά! Την γιορτή θα πλαισιώσουν τα χορευτικά των Πολιτιστικών Συλλόγων «Η τέχνη του χορού» και « Γυμνάσου Εν Χορώ». Κέφι και ζωντάνια στη γιορτή θα δώσει το Μουσικό συγκρότημα του Γιώργου Φραντζεσκάκη και του Γιώργου Στρατάκη και θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς ο « Χορευτικός Σύλλογος Η ΚΙΣΣΑΜΟΣ».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
Χριστουγεννιάτικος Μουσικός Περίπατος

Η Φιλαρμονική του Δήμου «Ειρηναίος Γαλανάκης» θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης με γιορτινές νότες και μελωδίες, ξεκινώντας στις 11 το πρωί από το Δημαρχείο Κισσάμου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 22.30 ΠΛΑΤΕΙΑ «Ειρηναίος Γαλανάκης»
Παραμονή Πρωτοχρονιάς
Το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα κορυφωθεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με μια γεμάτη κέφι, χαρά και πολλές εκπλήξεις εκδήλωση. Θα αποχαιρετίσουμε τη χρονιά που πέρασε με παραδοσιακή μουσική και χορούς. Συμμετέχουν: ο« Πολιτιστικός Σύλλογος Ο ΓΗΓΕΝΗΣ», ο «Χορευτικός Σύλλογος Η ΚΙΣΣΑΜΟΣ» και η « Χορευτική Ομάδα Δραπανιά» και θα τους συνοδεύσει το μουσικό συγκρότημα του Μενεγάκη Γιάννη.
Θα υποδεχτούμε το Νέο Έτος με πολλές ευχές, ελπίδα και αισιοδοξία αλλά και με την εορταστική συναυλία του μοναδικού Μάνου Μαλαξιανάκη ! Ο Άγιος Βασίλης θα ναι κοντά μας για να μοιράσει όμορφα δώρα στα παιδιά ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα προσφερθεί παραδοσιακό κέρασμα ! ….με ζεστή σοκολάτα και μια ζεστή αγκαλιά για όλους!!
ΠΗΓΗ www.haniotika-nea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............