Ορκίστηκαν στο Λιμενικό Σώμα 151 Λιμενοφύλακες - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Δεκεμβρίου 2021

Ορκίστηκαν στο Λιμενικό Σώμα 151 Λιμενοφύλακες

Ορκίστηκαν στο Λιμενικό Σώμα 151 Λιμενοφύλακες

Πρόκειται αναμφίβολα για μια σειρά που εισάγεται σε ένα ολοένα και πιο σύγχρονο Λιμενικό Σώμα αντάξιο της ιστορίας του και των προσδοκιών της ελληνικής Πολιτείας, της ελληνικής κοινωνίας, της ναυτιλίας μας.



Το Λιμενικό Σώμα αλλάζει, μεταβάλλεται, βελτιώνεται κοιτάζοντάς το μέλλον με σιγουριά, με αυτοπεποίθηση και διαρκή ετοιμότητα να ανταποκριθεί στην πολυσύνθετη αποστολή του, στην πρώτη γραμμή της προστασίας της ανθρώπινης ζωής στην θάλασσα, του θαλασσίου περιβάλλοντος των θαλάσσιων συνόρων μας.


Με προσήλωση στους κανόνες της θάλασσας, τις διεθνείς συνθήκες, με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, κάθε μέρα, εφτά μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος δίνουν με πείσμα και αυταπάρνηση έναν αγώνα που έχει φέρει το σώμα πολύ ψηλά στην εκτίμηση της Ελληνικής κοινωνίας και όχι μόνο.


Με τον όρκο που έδωσαν ανέλαβαν το βαρύ φορτίο να πάρουν στα χέρια τους μια ιστορία προσφοράς στον τόπο, στο νησιώτη, στη ναυτιλία μας, στον Έλληνα ναυτικό, μεγαλύτερης των εκατό ετών.
Χρέος δικό μας είναι να σας εξοπλίσουμε με όλα εκείνα τα σύγχρονα μέσα και εργαλεία που απαιτούν οι συνθήκες και που χρειάζεστε για να φέρετε σε πέρας την αποστολή σας.


Τους εύχομαι μια σταδιοδρομία στο Λιμενικό Σώμα αντάξιας των προσδοκιών τους, αλλά και αντάξιας της ιστορίας του Σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............