Στο δίκτυο «CLIMATTICA» η Περιφέρεια Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Νοεμβρίου 2021

Στο δίκτυο «CLIMATTICA» η Περιφέρεια Κρήτης

 Στη συνάντηση των ιδρυτικών μελών του Δικτύου Περιφερειών και Δήμων «CLIMATTICA», με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης.


Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «CLIMATTICA», με έδρα την Αθήνα, στοχεύει να αφυπνίσει σχετικά με τους κινδύνους που ενέχει η κλιματική αλλαγή, αλλά και με ευκαιρίες στους τομείς της κυκλικής οικονομίας, της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και της διαχείρισης θαλάσσιων και λοιπών αποβλήτων.  Επίσης να προωθήσει τη φιλοσοφία του θετικού οικολογικού αποτυπώματος, και όλων των οικονομικών περιβαλλοντικών και κοινωνικών οφελών της περιβαλλοντικής ευσυνειδησίας στους φορείς. Στο Δίκτυο «CLIMATTICA», στο οποίο η Περιφέρεια Κρήτης είναι ιδρυτικό μέλος, συμμετέχουν συνολικά τέσσερις Περιφέρειες και αρκετοί Δήμοι της χώρας.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο οποίο μέλος εξελέγει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κρήτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............