Μέχρι τις 12 Νοεμβρίου η παράταση για την υποβολή συμμετοχών για τους οικίσκους του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Νοεμβρίου 2021

Μέχρι τις 12 Νοεμβρίου η παράταση για την υποβολή συμμετοχών για τους οικίσκους του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου»

 Παράταση μέχρι την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 09:00 το πρωί πήρε η διαδικασία υποβολής συμμετοχών (https://www.heraklion.gr/municipality/auction/oikiskoi-xristougenniatiko-kastro-2021-2022.html ) στην διεξαγωγή της δημόσιας κλήρωσης για τους διαθέσιμους οικίσκους του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου 2021» που θα δοθούν προς μίσθωση στους ενδιαφερόμενους.


Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο 2021» θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και θα κλείσει την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου του 2022. Παράλληλα η χριστουγεννιάτικη αγορά του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» θα ξεκινήσει την λειτουργία της την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και η λειτουργία της δε θα ξεπεράσει τις 20 ημέρες. Το ωράριο λειτουργίας του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» και των γιορτινών καταστημάτων του θα είναι από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ), έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη δημιουργία του όμορφου «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» ενώ όλα θα είναι εναρμονισμένα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............