Οι Προνοιακές δομές της Κρήτης στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Κρήτης με την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Οκτωβρίου 2020

Οι Προνοιακές δομές της Κρήτης στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Κρήτης με την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης

 Τα αποτελεσματικά μέτρα που εφαρμόζονται στις προνοιακές δομές της Κρήτης λόγω της πανδημίας, συζητήθηκαν στη συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη και της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης, Μαρίας Δαμανάκη. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Ν. Βαμβακάς.

Εκτός από τα ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη της Πανδημίας και τα μέτρα που λαμβάνονται με σκοπό την προστασία της υγείας των ωφελούμενων και των εργαζομένων των δομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, στη συνάντηση αναδείχθηκε ακόμα η κοινή βούληση για την εδραίωση των σχέσεων συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης.

Ο κ. Αρναουτάκης εξέφρασε την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης προς το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας με σκοπό την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων των δομών του Κέντρου και της υλικό-τεχνικής τους υποδομής με κυρίαρχο στόχο την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων και την αναβάθμιση των δομών.

Επίσης, παραδόθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης στην κα Δαμανάκη υγειονομικό υλικό και μέσα ατομικής προστασίας με σκοπό την ενίσχυση των δομών του Κέντρου σε όλη την Κρήτη για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............