Στέφανου Λυραντωνάκη «Ημερολόγιο 2021 – Σωματικής Άσκησης, Υγείας και Ευεξίας» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Οκτωβρίου 2020

Στέφανου Λυραντωνάκη «Ημερολόγιο 2021 – Σωματικής Άσκησης, Υγείας και Ευεξίας»

 
Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, στις 7 το απόγευμα,
η παρουσίαση στον Δημοτικό Κήπο Χανίων
Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν το βιβλίο του Στέφανου Λυραντωνάκη «Ημερολόγιο 2021 – Σωματικής Άσκησης, Υγείας και Ευεξίας», τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, στις 7 το απόγευμα στο αίθριο του Κήπος cafe


Στην εκδήλωση θα μιλήσουν διακεκριμένοι αθλητές, ενώ θα πραγματοποιηθούν και ομαδικές αθλητικές επιδείξεις. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στα Ειδικά Σχολεία των Χανίων. 
Η εκδήλωση περιλαμβάνει χαιρετισμούς φορέων-υποστηρικτών της έκδοσης (Π.Ε Χανίων, Δήμος Χανίων). Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Μάκης Καρτσωνάκης.

Σύντομες παρεμβάσεις:
Μάνθος Βουλγαράκης, Ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης, 
Χρήστος Φραντζεσκάκης, πρωταθλητής Ευρώπης στη σφυροβολία,
Σοφία Λιοδάκη, πρωταθλήτρια ποδηλασίας,
Στέφανος Λυραντωνάκης, εκπαιδευτικός, Εκπαιδευτικός Ειδικής Φυσικής Αγωγής, π. Ομοσπονδιακός Προπονητής – Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής ομάδας Ποδηλασίας στην Ε.Ο.Π. 
-οι υπεύθυνοι του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Δ.Ε. νομού Χανίων,
Χρήστος Τσαντής, υπεύθυνος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς.

Αθλητικές επιδείξεις από:
-την γυμνάστρια Μαρία Μάντακα και την ομάδα της,
-από την ομάδα της Ελευθερίας Σκαμνάκη, Γυμναστικός Σύλλογος Αθλητική Κίνηση.
Μουσικές επιλογές: ο DJ Γιώργος Πατεράκης

Με την στήριξη της Π.Ε. Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων.
Με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής, της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.
Με την ευγενική υποστήριξη:
PISCINES IDEALES
Villa Aloni – nutrilab – Ποδηλάτης – Kagias – Creta Eleon – Mini market Frantzas cafe – Bike Doctor – athlitiko.gr – Samaria

Το «Ημερολόγιο 2021 – Σωματικής Άσκησης, Υγείας και Ευεξίας», απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Για τους μικρούς αθλητές που ξεκινάνε κάποιο άθλημα, για τους ερασιτέχνες που κάνουν την καθημερινή γυμναστική στη φύση ή σε κάποιο γυμναστήριο, και σε άτομα με ειδικές ικανότητες. Επιπλέον, απευθύνεται στους αθλητές που συμμετέχουν σε αγώνες, μεμονωμένα ή με την ομάδα τους, και θέλουν να καταγράφουν τις καθημερινές προπονήσεις τους.
Στόχος του Βιβλίου-Ημερολογίου είναι να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες, συμβουλές και να ενημερώσει όλους τους ασκούμενους για θέματα:
• Υγείας – Ευεξίας- Άσκησης για Όλους
• Ανατομίας Ανθρώπινου Σώματος
• Διατροφής
• Προπονητικής – Εργοφυσιολογίας
• Ιστορίας και Φιλοσοφίας του Αθλητισμού
Παράλληλα, είναι ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για όλους. Χρησιμεύει σαν ένα αρχείο όπου οι ασκούμενοι θα καταγράφουν τις δραστηριότητες και τις προπονήσεις τους για όλο τον χρόνο. Η σωματική, πνευματική και ψυχική πληρότητα μπορεί να διασφαλιστεί με το να εντάξουμε τη φυσική δραστηριότητα, την άθληση και την ισορροπημένη διατροφή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα μας.

Η ενημέρωση και η καθοδήγηση από τους επιστήμονες του χώρου της Φυσικής αγωγής και της Προπονητικής είναι αναγκαία για τη σωματική βελτίωση και εξέλιξή μας. Η οξυγόνωση των κυττάρων μας μέσα από την Αερόβια άσκηση είναι το φυσικό φάρμακό μας…
Σκοπός του ημερολογίου είναι να μυήσει τον αναγνώστη στην άσκηση του Σώματος και του Πνεύματος, δια βίου!
Ο Στέφανος Λυραντωνάκης γεννήθηκε το 1976 και ζει στα Χανιά της Κρήτης.

Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πρόγραμμα «Επιστήμες της Αγωγής», της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ε.Α.Π. Είναι π. Ομοσπονδιακός Προπονητής – Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής ομάδας Ποδηλασίας στην Ε.Ο.Π. Εργάζεται ως Εκπαιδευτικός Ειδικής Φυσικής Αγωγής, ενώ έχει διατελέσει και Διευθυντής σε σχολική μονάδα Ειδικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης ασχολείται ως καθοδηγητής στον χώρο του fitness. Υπήρξε 5 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος Ανδρών και μέλος της Εθνικής ομάδας Ποδηλασίας. Τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις της εκπλήρωσε στις Ειδικές Δυνάμεις Αμφίβιων Καταδρομών.

Facebook :Στέφανος Λυραντωνάκης (Stefanos Lyrantonakis)
Instagram : stef.lyrantonakis
Page FB :Villa Aloni,Holidays in Crete,Greece

Στέφανου Λυραντωνάκη «Ημερολόγιο 2021 – Σωματικής Άσκησης, Υγείας και Ευεξίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............