Ο Ολυμπιακός Ρεθύμνου και το Ρέθυμνο Futsal με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιούν το RETHYMNO FUTSAL TOURNAMENT 2020 - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ολυμπιακός Ρεθύμνου και το Ρέθυμνο Futsal με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιούν το RETHYMNO FUTSAL TOURNAMENT 2020

Ο Ολυμπιακός Ρεθύμνου και το Ρέθυμνο Futsal με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιούν  το RETHYMNO FUTSAL TOURNAMENT 2020 , στις 11 – 13 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο  «Μελίνα Μερκούρη» με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Κρήτη σε επίπεδο ακαδημιών .
Με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σάλας στην Κρήτη μέσα από τις μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, ευγενούς άμιλλας και του “ευ αγωνίζεσθε” διοργανώνεται το τουρνουά RETHYMNO FUTSAL TOYRNAMENT 2020 στο Ρέθυμνο .
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου το πρωί , και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 20:00 .
Οι κατηγορίες στις οποίες θα αγωνιστούν οι μικροί αθλητές θα είναι  , Κ 12 , Κ 10 , Κ 8  και Κ 6 σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες ασφαλείας της ΕΠΟ .
Σκοπός της διοργάνωσης είναι να καθιερωθεί σαν θεσμός ανάπτυξης και διάδοσης του αθλήματος στην Κρήτη , και η μοναδική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας στο νησί, το RETHYMNO FUTSAL  να βοηθήσει στη δημιουργία και άλλων σωματείων ποδοσφαίρου σάλας , σε όλη την Κρήτη.
Κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον οργανωτή, το τουρνουά θα γίνεται σε διαφορετικό νομό ώστε να γίνει γνωστό παντού. Δηλαδή την επόμενη χρονιά τον Σεπτέμβριο του 2021 το τουρνουά θα γίνει στα Χανιά, το 2022 στο Ηράκλειο και το 2023 στο Λασίθι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............