Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Σεπτεμβρίου 2020

Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται αναφορικά με τις εγγραφές στα τμήματα της Φιλαρμονικής για την εκμάθηση πνευστών και κρουστών μουσικών οργάνων, καθώς και για τα απαιτούμενα μαθήματα θεωρίας της μουσικής, για την περίοδο 2020-21, ότι  αυτές μπορούν να πραγματοποιούνται διαδικτυακά στην ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μετά την άρση των μέτρων απαγόρευσης, χρήσης και διδασκαλίας πνευστών από το Υπουργείο Πολιτισμού. Οι ενδιαφερόμενοι, που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή, θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ θα ακολουθήσει και σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων www.chania.gr .
Η  Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων λειτουργεί στα Χανιά από το 1938 και είναι από τις ιστορικότερες σε όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε όλα τα όργανα της Φιλαρμονικής, όπως φλάουτο, φλογέρα, σαξόφωνο, τρομπέτα, βαρύτονο, κ.α. Στα τμήματα της Φιλαρμονικής μπορούν να εγγραφούν νέοι μαθητές από 7 (επτά) ετών και άνω, ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............