Επιμορφωτικό σεμινάριο για τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων του Δήμου Χερσονήσου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Σεπτεμβρίου 2020

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων του Δήμου Χερσονήσου

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τις εργαζόμενες στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων του Δήμου Χερσονήσου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γενικού Λυκείου Γουβών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.«Ευχαριστούμε πολύ τα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για επιμόρφωση δια ζώσης των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, που ομολογουμένως συμμετείχαν καθολικά και με μεγάλο ενδιαφέρον. Να τονίσουμε ότι βεβαίως και τηρήθηκαν κατά γράμμα σήμερα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά είναι μεγάλη η αγωνία μας να γίνει όσον το δυνατόν με μεγαλύτερη ασφάλεια το άνοιγμα των σχολείων. Στην προσπάθειά μας αυτή θεωρήσαμε ότι ήταν επιβεβλημένο να δοθούν σαφείς οδηγίες στις καθαρίστριες των σχολείων, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στο ιδιαιτέρως απαιτητικό και δύσκολο λειτούργημά τους. 


Είμαστε σε ετοιμότητα και συνεχίζουμε συντεταγμένα για την αποτροπή εξάπλωσης του ιού και την ομαλή λειτουργία των σχολείων,» δήλωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

Η επιμόρφωση με θέμα: «Βασικές Γνώσεις Καθαρισμού και Απολύμανσης χώρων, επιφανειών και αντικειμένων υπό το πρίσμα της COVID -19» πραγματοποιήθηκε με ομιλητές τους κκ: Αντώνη Παπαδάκη, Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D.c., Αν. Προϊστάμενος Τμ. Δημόσιας Υγιεινής Περιφέρειας Κρήτης - Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας και Δρ. Ελευθέριο Κουφάκη, ειδικός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κρήτης. Το σεμινάριο διεξήχθη παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου για θέματα Παιδείας, Κώστα Ζαχαριουδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............