Στο Γυμνάσιο Γαζίου όλοι οι μαθητές Γαζίου & Αμμουδάρας- Το πρώτο κουδούνι τους βρίσκει στον τόπο τους! - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Γυμνάσιο Γαζίου όλοι οι μαθητές Γαζίου & Αμμουδάρας- Το πρώτο κουδούνι τους βρίσκει στον τόπο τους!

Στο Γυμνάσιο Γαζίου θα φοιτήσουν κανονικά από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου όλοι οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου, που στο τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς είχαν προωθηθεί προς φοίτηση σε Γυμνάσια του Ηρακλείου και της Τυλίσου. Τις προηγούμενες ημέρες το Γυμνάσιο Γαζίου δεχόταν τις αιτήσεις μετεγγραφών των παιδιών και πλέον το πρώτο κουδούνι θα τα βρει στον τόπο τους. Οι μαθητές που έχουν κάνει αιτήσεις μετεγγραφής από την Τύλισο και το Ηράκλειο προς το Γυμνάσιο Γαζίου θα βρεθούν τη Δευτέρα κανονικά για τον αγιασμό στο Γυμνάσιο Γαζίου.


Με παρέμβαση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα ετοιμάστηκε μια ολοκαίνουρια αίθουσα στο χώρο του Γυμνασίου, αυξάνοντας τη δυναμικότητα του σχολείου, που πλέον μπορεί να καλύψει τη φοίτηση όλων των παιδιών από τα  δημοτικά σχολεία των ευρύτερων περιοχών του Γαζίου και της Αμμουδάρας. Καθοριστική ήταν και η συμβολή των αντιδημάρχων Χαράλαμπου Κουτσογιάννη και Γιώργου Πετούση καθώς και του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ανδρέα Παντερή, που είχαν συνεχή συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, καθώς και με το Διευθυντή του Γυμνασίου Γαζίου Αντώνη Χναράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............