Οι Μανουράδες γιορτάζουν τον Άγιο Αριστείδη στο ‘Κορίτσι” - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Σεπτεμβρίου 2020

Οι Μανουράδες γιορτάζουν τον Άγιο Αριστείδη στο ‘Κορίτσι”

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου παραμονή της εορτής του Αγίου Αριστείδη, η οικογένεια Μανουρά τιμάει τον προστάτη Άγιο της, με τη Θεία Λειτουργία στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αριστείδη στον Ψηλορείτη, στην τοποθεσία “Κορίτσι” και σε υψόμετρο 1300 μέτρων. 

Πρόκειται για το τελευταίο χρονικά πανηγύρι των Ανωγειανών κτηνοτροφικών οικογενειών, για τους προστάτες Άγιους τους στον Ψηλορείτη. Η οικογένεια Μανουρά θα υποδεχθεί τους προσκυνητές τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας του κορονοϊού.
Η εκκλησία που χτίστηκε και εγκαινιάστηκε  το 1988, βρίσκεται σε ένα ίσως από τα ομορφότερα σημεία του Ψηλορείτη σε υψόμετρο 1300 μέτρων και λόγω της εποχής καλό θα είναι οι επισκέπτες να φροντίσουν για ζεστά ρούχα, καθώς η θερμοκρασία κατεβαίνει σε χαμηλά επίπεδα τις βραδινές ώρες. Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο, και ευχόμαστε και του χρόνου σε όλες τις οικογένειες που τίμησαν και φέτος τους προστάτες Άγιους τους, στις ξεχωριστές αυτές γιορτές του ιερού βουνού του Ψηλορείτη. Ευχόμαστε την επόμενη χρονιά όλα να γίνουν χωρίς την σκιά της πανδημίας.
Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............