Η κατασκευή του ΒΟΑΚ μέχρι την Σητεία, είναι έργο ζωτικής σημασίας για ολόκληρο το Νομό Λασιθίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Σεπτεμβρίου 2020

Η κατασκευή του ΒΟΑΚ μέχρι την Σητεία, είναι έργο ζωτικής σημασίας για ολόκληρο το Νομό Λασιθίου

Η κατασκευή του ΒΟΑΚ μέχρι την Σητεία, είναι έργο ζωτικής σημασίας για ολόκληρο το Νομό Λασιθίου, και απαιτείται συστράτευση όλων των φορέων και παραγόντων του Νομού Λασιθίου για την η διεκδίκηση ολοκλήρωσης του έργου. Αυτό προέκυψε από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα  στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις στον πολύπαθο εθνικό δρόμο του νησιού.

Η προοπτική ο νέος δρόμος να φτάνει μέχρι τον Αγιο Νικόλαο, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους φορείς του Λασιθίου οι οποίοι ζητούν να συμπεριληφθεί και η Σητεία.
Επίσης τέθηκε επί τάπητος η ανάγκη σύσκεψης με τα στελέχη του Ο.Α.Κ. και η ενημέρωση των φορέων του Νομού Λασιθίου, για τις μελέτες που υπάρχουν σε εξέλιξη και για τα ώριμα προς χρηματοδότηση έργα, και συζητήθηκε πρόταση να τεθεί αίτημα σύγκλησης Περιφερειακού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις στον Β.Ο.Α.Κ.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη  Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη και παρουσία του, και συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου, Σητείας, Ιεράπετρας, & Οροπεδίου , Αντώνης Ζερβός, Γιώργος Ζερβάκης, Θεοδόσης Καλαντζάκης και Γιάννης Στεφανάκης, αντίστοιχα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Π. Ε. Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης, ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Θραψανιώτης, και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ Μιχάλης Χωραφάς. με μοναδικό θέμα της, τις εξελίξεις στο θέμα του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ), και ήταν σε συνέχεια προηγούμενης σύσκεψης της 9ης Σεπτεμβρίου με το ίδιο θέμα. 
Στη σύσκεψη δεν προσήλθε αν και κλήθηκε εκπρόσωπος του βουλευτή Λασιθίου της Ν.Δ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............