Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για την επιδότηση της φιλοξενίας των βρεφών-νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Σητείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Σεπτεμβρίου 2020

Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για την επιδότηση της φιλοξενίας των βρεφών-νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Σητείας

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας ενημερώνει όσες και όσους ενδιαφέρονται  να συμμετέχουν στη πρόσθετη Δράση της ΕΕΤΑΑ προκειμένου να επιδοτηθούν για τη φιλοξενία των βρεφών και νηπίων τους, στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Σητείας, ότι μετά την ανακοίνωση στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ της υπ’ Αρ. Πρωτ. 11693/03.9.2020 πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (2020/2021)», άνοιξε η εφαρμογή στην ΕΕΤΑΑ για την υποβολή αιτήσεων.
Παράταση για τους παιδικούς σταθμούς | sportime.gr
Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο παραπάνω πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ, που υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ,  με διαπιστευτήρια  του TAXISNET,  άρχισαν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 και λήγουν την Παρασκευή 18  Σεπτεμβρίου 2020.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως ανατρέξουν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ ΑΕ www.eetaa.gr προκειμένου να διαβάσουν αναλυτικά την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το  «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ» (περιόδου 2020/2021)  και να  ενημερωθούν για τις  ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.
Αναλυτικές πληροφορίες αναγράφονται πέρα από τον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ ΑΕ www.eetaa.gr , στο paidikoi.eetaa.gr ενώ  για  οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση: helpdesk2020@eetaa.gr.
Για τυχόν διευκρινήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δ.Ο.Κ.Α.Σ. στα τηλέφωνα:
28430.23775 κα Ροδανάκη Ελπίδα, ώρες γραφείου και
28430.29153 κα Κρασαδάκη Ειρήνη  από τις 08:00. έως τις 13:30.
Εκ του Δ.Ο.Κ.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............