Δεντροφύτευση 10.000 δέντρων σε συνεργασία με την Lidl Hellas. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Ιουνίου 2022

Δεντροφύτευση 10.000 δέντρων σε συνεργασία με την Lidl Hellas.

 

Αφήνουμε πίσω μας άλλη μια δεντροφυτευτική περίοδο στην οποία φυτέψαμε χιλιάδες νέα δέντρα.

Αυτό έγινε εφικτό γιατί είχαμε πλάι μας συμμάχους σε αυτό το δύσκολο έργο.



Πολύτιμος σύμμαχός μας για φέτος και με έμπρακτη πρόθεση να συνδράμει με τον καλύτερο τρόπο στην αποκατάσταση πυρόπληκτων περιοχών της χώρας που το είχαν ανάγκη, ήταν η Lidl Hellas. Συνεργασία, η οποία απέφερε ένα τεράστιο περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας #kaliterosimera φυτεύτηκαν από τις αρχές Μαρτίου έως το τέλος Μαΐου 10.000 ελαιόδεντρα και καρποφόρα δίνοντας ξανά ζωή και ελπίδα σε δεκάδες μέρη και εκατοντάδες ανθρώπους.

Οι νέοι πνεύμονες πρασίνου που δημιουργήθηκαν συμβάλλουν με τη σειρά τους στην προσπάθεια ανάκαμψης του κοινωνικού συνόλου, λειτουργώντας ως καταλυτικό στοιχείο ψυχικής ανάτασης των κατοίκων της κάθε περιοχής στην οποία δράσαμε.

Όλοι εμείς στη We4all αναγνωρίζουμε τη σημασία της ουσιαστικής βοήθειας, αφουγκραζόμαστε τις πραγματικές ανάγκες και δρούμε κοιτώντας ένα βήμα μπροστά.

Σε ό,τι αφορά τις πυρόπληκτες περιοχές, αλλά και γενικότερα τον πλανήτη μας, το έργο μας ξεκίνησε και δεν θα σταματήσει μέχρι η δουλειά να έχει ολοκληρωθεί για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............