Συμβασιούχοι Αυτοδιοίκησης: Ξανά στα δικαστήρια για την εργασία τους – Σταθερά στο πλευρό τους ο Χάρης Μαμουλάκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Νοεμβρίου 2022

Συμβασιούχοι Αυτοδιοίκησης: Ξανά στα δικαστήρια για την εργασία τους – Σταθερά στο πλευρό τους ο Χάρης Μαμουλάκης

 «Οι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιδιότυπη εργασιακή ομηρεία και να συνεχίσουν απρόσκοπτοι την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο»



Σε μια ακόμη δικαστική μάχη συμβασιούχων εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης, με στόχο την εξασφάλιση της εργασίας τους, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 4/11 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε με τους εργαζόμενους που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και σε δήλωσή του τόνισε: «Για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε στα Δικαστήρια Ηρακλείου, μαζί με τους συμβασιούχους εργαζόμενους της Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες, αγωνίζονται για το αυτονόητο: Να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιδιότυπη εργασιακή ομηρεία και να συνεχίσουν απρόσκοπτοι την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Είμαστε όλοι στο πλευρό τους, συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους και πιέζουμε με κάθε διαθέσιμο τρόπο την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έτσι ώστε να δοθεί επιτέλους μια δίκαιη λύση.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............