Πολιτιστικές Διαδρομές Νοέμβριος 2022 - Φθινοπωρινές εξερευνήσεις για όλη την οικογένεια! - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Νοεμβρίου 2022

Πολιτιστικές Διαδρομές Νοέμβριος 2022 - Φθινοπωρινές εξερευνήσεις για όλη την οικογένεια!

Το Παιδικό Μουσείο Exploration καλωσορίζει το Νοέμβριο με φθινοπωρινές εξερευνήσεις για όλη την οικογένεια! Διαλέξτε την διαδρομή που σας αρέσει περισσότερο και ελάτε να περπατήσουμε τα στενά της πόλης μας και να την ανακαλύψουμε μέσα από το… παιχνίδι!

Είστε έτοιμοι για περιπέτειες;

«Νερό από την πηγή» - Διαδρομή Νερού

Σάββατο 05.11 & 19.11 


 

Νύμφες, τρίτωνες, λουλούδια, δελφίνια, ιππόκαμποι … ένα θαλάσσιο βασίλειο κρύβεται στα στενά της πόλης του Ηρακλείου! Είστε έτοιμοι να ανακαλύψουμε τις ιστορίες του νερού του Χάνδακα; Ελάτε μαζί μας σε μια συναρπαστική «υπόγεια» εξερεύνηση στην πόλη του Ηράκλειου! Θα μεταμορφωθούμε σε νερουλάδες και θα εξερευνήσουμε τα μνημεία του νερού, θα ακούσουμε μύθους και θρύλους και θα αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά της αρχιτεκτονικής!

Η διαδρομή απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά από 7 ετών και άνω και θα πραγματοποιηθεί τις απογευματινές ώρες (05.00μμ - 07.00μμ) με σημείο εκκίνησης την Πύλη του Αγίου Γεωργίου (Λεωφόρος Ικάρου).

«Το κυνήγι των 12 Θεών» - Διαδρομή Πόλης

Σάββατο 12.11 & 26.11

Ο βασιλιάς των θεών ταξιδεύει εσπευσμένα στο νησί της Κρήτης! Ο λόγος; Μα.. επειδή χάθηκαν όλοι οι θεοί από του Ολύμπου την κορυφή! Ένας δυνατός νότιος άνεμος φύσηξε για τα καλά στον Όλυμπο και από τότε όλοι οι θρόνοι έμειναν αδειανοί. Ελάτε μαζί μας σε ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στην πόλη

του Ηρακλείου! Με τη βοήθεια του Δία, λύνουμε γρίφους, εξερευνούμε μνημεία και ανακαλύπτουμε τους 12 θεούς του Ολύμπου. Δώδεκα θεοί μας περιμένουν κρυμμένοι σε δώδεκα σημεία στην πόλη του Ηρακλείου! Είστε έτοιμοι;

Η διαδρομή απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά από 4 ετών και άνω θα πραγματοποιηθεί τις απογευματινές ώρες (05.00μμ - 07.00μμ) με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Ελευθερίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εκπαίδευσης στο mail edu@exploration.gr ή στο τηλέφωνο +30 6948 822 622.

Και… η εξερεύνηση στην πόλη ξεκινά!

Περισσότερες πληροφορίες:

Exploration Children’s Museum www.exploration.gr | info@exploration.gr

+30 6948 822 622

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............