Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ | Σύντομες Παρεμβάσεις για Αλλαγή Συμπεριφοράς. Γενικοί Ιατροί στον Ρόλο του Εκπαιδευτή–Συνεργάτη (Health Coach) στα Χρόνια Αναπνευστικά Νοσήματα (XAΠ, άσθμα) - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Οκτωβρίου 2022

Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ | Σύντομες Παρεμβάσεις για Αλλαγή Συμπεριφοράς. Γενικοί Ιατροί στον Ρόλο του Εκπαιδευτή–Συνεργάτη (Health Coach) στα Χρόνια Αναπνευστικά Νοσήματα (XAΠ, άσθμα)

 Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ), σε συνεργασία με το Εργαστήριο Προγραμματισμού Υπηρεσιών Υγείας, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, προσκαλεί γενικούς ιατρούς απ’ όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν στον 4ο κύκλο, του εξ αποστάσεως βιωματικού εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο:



«Σύντομες Παρεμβάσεις για Αλλαγή Συμπεριφοράς. Γενικοί Ιατροί στον Ρόλο του Εκπαιδευτή–Συνεργάτη (Health Coach) στα Χρόνια Αναπνευστικά Νοσήματα (XAΠ, άσθμα)».

Πρόκειται για τον τελευταίο κύκλο του προγράμματος.

Το πρόγραμμα ξεκινάει 5 Νοεμβρίου, προβλέπονται 5 συναντήσεις: Σάββατα (05/11, 12/11, 19/11, 26/11, 10/12) από 5:30 μμ έως 8:00 μμ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχει κόστος για τους συμμετέχοντες.

Για πληροφορίες και εγγραφές: https://bit.ly/3rS4TOR

Τι δήλωσαν για το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες

«Σας συστήνω ανεπιφύλακτα να καταθέσετε αίτηση παρακολούθησης για αυτό το ξεχωριστό πρόγραμμα! Θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε απολύτως την επικοινωνία με τους ασθενείς σας, δίνοντας σας χειροπιαστά εργαλεία, ενώ θα σας βοηθήσει πολύ και στην σχέση σας (αυτογνωσία) με τον εαυτό σας. Χώρια που είναι ένα πιστοποιημένο σεμινάριο από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης. Όσον αφορά το ζήτημα του χρόνου που θα πρέπει να αφιερώσετε, το πρόγραμμα είναι αρκετά ευέλικτο, ώστε με άνεση θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε και να το παρακολουθήσετε. Μην το αμελήσετε, ειλικρινά...»

«Ήδη έχω εντάξει πολλά από το μάθημα στην καθημερινή μου συναναστροφή με τους ανθρώπους όχι μόνο με τους ασθενείς.»

«Με χρήση στην καθημερινή άσκηση της Ιατρικής αλλά και στην προσωπική μου ζωή, οι δεξιότητες και τα εργαλεία που γνώρισα άλλαξαν τον τρόπο αλληλεπίδρασης μου με τους συνανθρώπους μου!»

«Μια πρωτόγνωρη εμπειρία με πολύ ευχάριστα συναισθήματα»

«Εξαιρετική οργάνωση και παρουσίαση»

«Ήταν ένα συνδυασμός, ευχάριστης συζήτησης και εκμάθησης με δυνατότητα να δημιουργήσεις εμπειρίες και να εξελιχθείς»

Επιπλέον πληροφορίες https://honos.admin.uoc.gr/KEDIBIM/index.php/programmata/ola-ta-programmata/trexonta

Υποβολή αιτήσεων από 12/10/2022 έως 01/11/2022 : https://honos.admin.uoc.gr/KEDIBIM/index.php/aitisi/aitisi-symmetoxis-se-programma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............