Με τη συνδιοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) οι Πανελλήνιοι Διασυλλογικοί Ποδηλατικοί Αγώνες, «30α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ» στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2022 - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Οκτωβρίου 2022

Με τη συνδιοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) οι Πανελλήνιοι Διασυλλογικοί Ποδηλατικοί Αγώνες, «30α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ» στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2022

 H Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), ο Παναθλητικός Όμιλος Ηρακλείου «ΚΑΣΤΡΟ», o Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας & Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.), ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) Δήμου Μινώα Πεδιάδας και η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνουν τους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς Ποδηλατικούς Αγώνες «30α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ» το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, με την υποστήριξη των Δήμων Χερσονήσου, Ηρακλείου και Μινώα Πεδιάδας. Η διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π).



Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, δεύτερη ημέρα των αγώνων, η προεκκίνηση όλων των κατηγοριών έχει αφετηρία την Ανάληψη του Δήμου Χερσονήσου, και η διαδρομή είναι Αγριανά, Acqua Plus, Ξηροκαμάρες. (9,5 χλμ). Από τις Ξηροκαμάρες θα δοθεί η εκκίνηση για τον τελικό προορισμό, το Καστέλλι (συνολική διαδρομή 61,9 χλμ).

Για μια ακόμα χρονιά, 30η στη σειρά, η σημαντική διοργάνωση των ποδηλατικών αγώνων «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ» που πλέον έχει γίνει θεσμός, έχει ως στόχο, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη του ποδηλάτου ως άθλημα, αλλά και ως τρόπο ζωής, την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου μέσα από την φιλοσοφία της βιώσιμης κινητικότητας, και γενικότερα, τη διάδοση του σημαντικού αυτού ποδηλατικού θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............