10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Οκτωβρίου 2022

10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

 Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται το τελικό πρόγραμμα των παραστάσεων που θα τιμήσουν το 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας! Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλες τις ομάδες από την Ελλάδα, από την Καβάλα ως την Κρήτη, από τις Βρυξέλες ως την Κύπρο, που τίμησαν το φεστιβάλ μας υποβάλλοντας υποψηφιότητα. 

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να σημειώσουμε ότι οι συμμετοχές ήταν όλες υψηλού επιπέδου. Η Επιτροπή Επιλογής παραστάσεων είχε πραγματικά δύσκολο έργο να φέρει εις πέρας. 



Οι παραστάσεις που επελέγησαν καθώς και οι ημερομηνίες που θα δοθούν είναι:

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022: Η ΑΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ του Μπέρτολντ Μπρεχτ από την Θεατρική Ομάδα Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε σκηνοθεσία Βασίλη Ασλανίδη

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022: ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ; των Φιλίπ Ντε Σωβερόν και Γκι Λωράν, από την Δημοτική Θεατρική Σκηνή Ενηλίκων Λιμεναρίων Θάσου, σε σκηνοθεσία Ελευθερίου Ταρσίας

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022:  Ο ΠΟΥΠΟΥΛΑΝΘΡΩΠΟΣ του Μάρτιν Μακνόντα, από  Χώρο πολιτισμού “Σημείο” και τη θεατρική ομάδα ‘’Ble’’ Ρεθύμνου σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπλέτα.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022: “Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  του Ηλία Καπετανάκη, από την ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice  Αγρινίου, σε σκηνοθεσία Γιούλης Μαρούση.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022: ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΗΣ ΧΑΡΛΕΥ ή ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ του Βασίλειου Κατσικονούρη από την ομάδα ΜΕΘΕΞΙΣ Αθηνών σε σκηνοθεσία Βάλιας Κωτσιγιάννη.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022: ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, της Γιούλης Αποκατανίδου από την ομάδα ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ, Καβάλας σε σκηνοθεσία Ανδρέα Λαδά.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022: ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ του Αρκά από την ομάδα ALMA Βρυξελών, σε σκηνοθεσία Κυπριανού Μουτεβέλη – Χρύσας Μπαλτζάκη

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022: ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

 

Θα προηγηθεί η εβδομάδα προφεστιβαλικών  θεατρικών δρώμενων από τις 15 ως 21 Οκτωβρίου σε ανοιχτό δημόσιο χώρο -στον κεντρικό πεζόδρομο της Ιεράπετρας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............