Το Πρόγραμμα Προβολών Του ΣΙΝΕ ΜΙΝΩΑ Στη Σητεία - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Οκτωβρίου 2022

Το Πρόγραμμα Προβολών Του ΣΙΝΕ ΜΙΝΩΑ Στη Σητεία

 Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο: https://minoa.victoria-cinema.gr/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΑΠΟ 13/10 ΕΩΣ ΚΑΙ 19/10



ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Παρασκευή 14/10 έως και Κυριακή 16/10 στις 21.15

Δευτέρα 17/10 έως και Τετάρτη 19/10 στις 20.30

Σκηνοθεσία: Olivia Newman

Σενάριο: Lucy Alibar

Βασισμένο στο βιβλίο από την Delia Owens

Πρωταγωνιστούν: Daisy Edgar – Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt

Sterling Macer, Jr. και David Strathairn

Μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα, η ταινία Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες, αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωση στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για την «Πιτσιρίκα του Βάλτου» στοίχειωναν το Μπάρκλι Κοόυβ, απομονώνοντας την ευαίσθητη κι έξυπνη Κάια από την κοινότητά της. Όταν δύο νεαροί από την πόλη γοητεύονται από την ομορφιά της, η Κάια ανοίγεται σε μια νέα ζωή, αλλά όταν ο ένας από τους δύο βρεθεί νεκρός, η κοινωνία την βαφτίζει ως κύρια ύποπτη. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονταν μέσα στο βάλτο.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=b2r-yEx0QYQ


Η DC ΛΕΓΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

Σάββατο 15/10 στις 17.15

Kυριακή 16/10 στις 19.15

Σκηνοθεσία:Jared Stern & Sam Levine

Σενάριο:Jared Stern & John Whittington

Ηθοποιοί:ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αποστόλης Ψυχράμης, Άννα Κουτσαφτίκη, Άντρια Ράπτη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Λουκάς Φραγκούλης, Δανάη Νικολάτου, Νίκος Αξιώτης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Φώτης Πετρίδης, Χρήστος Πλαΐνης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Γιάννης Στεφόπουλος, Έλενα Δελακούρα

Διάρκεια:105 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής:2022

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής:ΗΠΑ

Ήρθε η ώρα να συνδυαστούν σε μία απολαυστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων δύο ακαταμάχητα στοιχεία: τα κατοικίδια και οι ήρωες της DC! Στη «DC Λεγεώνα από τα σούπερ-κατοικίδια», το αστείρευτο χιούμορ και οι πιο απίθανες καταστάσεις φέρνουν κοντά τα πιο δυνατά, ηρωικά ζωάκια της θρυλικής Μητρόπολης με τους σούπερ ήρωες! Μόνο που αυτή τη φορά είναι τα τετράποδα που θα σώσουν την κατάσταση και θα εξαπολύσουν τις δυνάμεις τους για το καλό όλων. Πέρα από την καταιγιστική δράση και το θέαμα που προσφέρει, η ταινία μιλάει για τη σημασία της φιλίας και της οικογένειας για να τονίσει ότι η πιο σημαντική υπερδύναμη είναι να είσαι ο εαυτός σου.

Τrailer : https://www.youtube.com/watch?v=ZPr6LhhxqlE


MINIONS 2: Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ)

Σάββατο 15/10 στις 19.15

Σκηνοθεσία:Kyle Balda

Σενάριο:Brian Lynch & Matthew Fogel

Χρονολογία παραγωγής:2022

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής:ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions. Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές. Όταν οι «Vicious 6» απομακρύνουν τον ηγέτη τους, τον θρυλικό πολεμιστή Wild Knuckles, ο Γκρου περνάει από συνέντευξη για να γίνει το νεότερο μέλος της ομάδας τους. Όμως αυτή η προσπάθεια δεν πηγαίνει καθόλου καλά (για να το θέσουμε κομψά) και όλα γίνονται πολύ χειρότερα αφού ο Γκρου τους ξεγελάει. 


Τελικά, θα καταλήξει να γίνει ο ίδιος θανάσιμος εχθρός του απόλυτου κακού. Ενώ όλοι τον καταδιώκουν, ο Γκρου θα στραφεί σε μια απρόσμενη πηγή για πάρει καθοδήγηση. Στον ίδιο τον Wild Knuckles. Εκεί θα ανακαλύψει ότι ακόμα και οι πιο κακοί χρειάζονται μια βοήθεια από έναν φίλο.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=iCWWureCsIg


Bigfoot Family / Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα (Μεταγλ.)

Κυριακή 16/10 στις 17.15

Σκηνοθεσία: Τζερεμί Ντεγκρουσόν, Μπεν Στάσεν Διάρκεια: 89 λεπτά Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Ο αγαπημένος Μεγαλοπατούσας και η οικογένειά του επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για μια αξέχαστη περιπέτεια! Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=jjfH2GuJgbg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............