6ος Αγώνας “Sitia Geopark Trail” Με Την Υποστήριξη Της Περιφέρειας Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 Οκτωβρίου 2022

6ος Αγώνας “Sitia Geopark Trail” Με Την Υποστήριξη Της Περιφέρειας Κρήτης

  Ο Δήμος Σητείας και ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (ΔΟΚΑΣ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιούν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου τον 6ο αγώνα «Sitia Geopark Trail». Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και περιλαμβάνει  αγώνες ορεινού τρεξίματος, ανωμάλου δρόμου και πεζοπορία.

%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%A3%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82

Χρήσιμες πληροφορίες: 

H εκκίνηση του 6ου “Sitia Geopark Trail” θα πραγματοποιηθεί στην Κάτω Ζάκρο στις 8:00 π.μ. Η απόσταση που θα καλύψουν οι αθλητές είναι 32 km. Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της Κάτω Ζάκρου.

H εκκίνηση του ανωμάλου δρόμου θα πραγματοποιηθεί στην Κάτω Ζάκρο στις 11:00 π.μ. Η απόσταση που θα καλύψουν οι αθλητές είναι 6 km. Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της Κάτω Ζάκρου.

H εκκίνηση του δρόμου των 1.000 m θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μ.μ. στην Κάτω Ζάκρο. Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν μαθητές Δημοτικών Σχολείων. Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της Κάτω Ζάκρου.

H εκκίνηση του δρόμου των 300m για αθλητές με ειδικές δεξιότητες (ΑμεΑ) θα πραγματοποιηθεί στις 12:15 μ.μ. στην Κάτω Ζάκρο 12:15. Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της Κάτω Ζάκρου.

Η διαδρομή της πεζοπορία θα περιλαμβάνει το παραλιακό μονοπάτι της γεωδιαδρομής 11, Κατσουνάκι – Κάτω Ζάκρος.

Συμμετοχή σχολείων

Η συμμετοχή κάθε παιδιού γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του γονέα ή κηδεμόνα του και με μια υπεύθυνη δήλωση που θα δοθεί στο σχολείο και θα παραμείνει εκεί έως το πέρας της διοργάνωσης. Στη δήλωση να αναγράφεται υποχρεωτικά ότι επιτρέπεται στο παιδί η συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση με ευθύνη του γονέα/κηδεμόνα.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ για το “Sitia Geopark Trail” 32 χιλ.  από Σητεία για Κάτω Ζάκρο και επιστροφή από Κάτω Ζάκρο για Σητεία: Η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με λεωφορεία από τον σταθμό ΚΤΕΛ της Σητείας στις 6:30 π.μ.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων θα ακολουθήσουν πολιτιστικά δρώμενα με τη συμμετοχή τοπικών πολιτιστικών συλλόγων.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

Με ατομική τους ευθύνη, οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.

Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι οργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Όλοι οι συμμετέχοντες, πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνουν κάθε ευθύνη για τη συμμετοχή τους και με ό,τι έχει σχέση με την υγεία τους και ειδικά οι ανήλικοι θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων τους ότι συμφωνούν για τη συμμετοχή τους, την οποία Υ.Δ. θα παραλαμβάνουν και θα συμπληρώνουν στη Γραμματεία των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............