Σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου Η Τελετή Απονομής Των Cretan Taste Awards 2022 - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Οκτωβρίου 2022

Σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου Η Τελετή Απονομής Των Cretan Taste Awards 2022

  Στην αίθουσα συναυλιών του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου θα φιλοξενηθεί σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου η φετινή τελετή απονομής των Cretan Taste Awards.

Πρόκειται για την δεύτερη διοργάνωση των Βραβείων που ξεκίνησαν πέρυσι με στόχο να αναδείξουν τους κορυφαίους εκπροσώπους της κρητικής γεύσης, τις καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις, τους χώρους εστίασης, τους παραγωγούς και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Κρήτης.


thumbnail_Cretan%20Taste%20Awards%202022


Οι νικητές κάθε κατηγορίας που θα βραβευθούν στην τελετή αναδείχθηκαν με γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία. μέσα από αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης και γευστικής δοκιμής της οποίας την ευθύνη είχε μια πολυσυλλεκτική κριτική επιτροπή ειδικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.O Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης σε δήλωση του επεσήμανε: «Είναι σημαντικό να επιβραβεύεται το επιχειρείν που αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα, την αυθεντικότητα αλλά και την καινοτομία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη γαστρονομία. Τα βραβεία γαστρονομίας Cretan Taste Awards, τα οποία ξεκινήσαμε το 2021 και ευελπιστούμε να εξελιχθούν σε θεσμό, εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Δήμου για να καταστεί το Ηράκλειο γαστρονομικός προορισμός. 


Η τελετή βράβευσης θα τιμήσει τις επιχειρήσεις που προάγουν τον κρητικό τρόπο ζωής»

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, Αίθουσα Συναυλιών – Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Λεωφ. Νικολάου Πλαστήρα 49, Ηράκλειο 712 01).

Ώρα Προσέλευσης:19:00 – Ώρα Έναρξης: 19:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............