Το ευχαριστώ του δήμου Σητείας στους φορείς που συνέβαλαν στην όμορφη φιλοξενία της αντιπροσωπείας του Δήμου Montego Bay της Τζαμάϊκα - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Σεπτεμβρίου 2022

Το ευχαριστώ του δήμου Σητείας στους φορείς που συνέβαλαν στην όμορφη φιλοξενία της αντιπροσωπείας του Δήμου Montego Bay της Τζαμάϊκα

 Αναχώρησε σήμερα, με τις καλύτερες εντυπώσεις, η αντιπροσωπεία του Δήμου Montego Bay της Τζαμάϊκα, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της αδελφοποίησης με το Δήμο Σητείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩΟι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν αρκετές περιοχές του τόπου, να γευτούν τοπικές νοστιμιές, να απολαύσουν παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια και χορούς και να πάρουν μια μικρή γεύση της περίφημης Κρητικής-Σητειακής φιλοξενίας.

Κατά την παραμονή τους εδώ, η αντιπροσωπεία του Montego Bay είχε συνάντηση με την αναπλ. Πρόεδρο του Τμήματος Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας του ΕΛΜΕΠΑ Δρ. Θεοδώρα Μουρατίδου, όπου συζητήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας και ανταλλαγών σε ακαδημαϊκό και εκπαιδευτικό επίπεδο.

Για την υλοποίηση αυτής της δημιουργικής συνεργασίας που ξεκινά, ευχαριστούμε το Δημοτικό συμβούλιο Σητείας που στήριξε την πρόταση της αδελφοποίησης, τον Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γιάννη Χρυσουλάκη για την υποστήριξη και την αιγίδα, τον επίτιμο πρόξενο της Τζαμάϊκα κ. Βασίλη Αργυρό για την πολύτιμη βοήθεια και τον Δήμαρχο του Montego Bay κ. Leeroy Williams .

Για τη συμβολή τους στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν ευχαριστούμε:

- Τον Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας (Ο.Α.Σ)

- Τη Μονομετοχική Ανώνυμη Δημοτική Εταιρεία Σητείας (Μ.Α.Δ.Ε.Σ Α.Ε)

- Τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ)

- Τη Μονή Τοπλού

- Το Λαογραφικό Μουσείο Σητείας

- Την Ενορία Αγίας Αικατερίνης

- Το Λύκειο Ελληνίδων

- Τους καλλιτέχνες κ.κ. Νικάκη και Πρωτογεράκη

- Τον κ. Μιχάλη Κλώντζα και το συγκρότημά του

- Την κ. Διαμάντη Δασκαλάκη

- Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: Έξω Μουλιανών, Παπαγιαννάδων - Συκιάς, Παρασπορίου και Πραισσού.

- Το Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας

- Τους Τυποποιητές κ.κ. Παπαδάκη Γιώργο, Προεστάκη Γιώργο, Λασιθιωτάκη Βαλάντη, Βιτσέντζο Κορνάρο και Αντωνάκη Εμμανουήλ του Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............