Ο Όμιλος Καράτζη εξαγοράζει το 100% της BSK & Lakufol Kunststoffe GmbH - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Όμιλος Καράτζη εξαγοράζει το 100% της BSK & Lakufol Kunststoffe GmbH

 Σε μια ακόμη στρατηγική επένδυση προχώρησε ο Όμιλος Καράτζη με την εξαγορά του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας BSK & Lakufol Kunststoffe GmbH με έδρα το Henfenfeld της Γερμανίας, στις 30 Αυγούστου 2022, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία του στις διεθνείς αγορές προϊόντων συσκευασίας.


Η νέα επένδυση έρχεται σε συνέχεια της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της γερμανικής εταιρείας που ειδικεύεται στην παραγωγή πολυστρωματικών φιλμ ενσίρωσης τελευταίας τεχνολογίας, στην οποία είχε προβεί ο ελληνικός όμιλος ήδη από το 2020. Η BSK & Lakufol Kunststoffe GmbH είναι ηγέτιδα δύναμη στη βιομηχανία προϊόντων συσκευασίας με εμπειρία 30 ετών και Κύκλο Εργασιών που το 2022 θα υπερβεί τα 20.000.000 ευρώ. 

Η ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητας της μονάδας μέσω της εγκατάστασης νέας υπερσύγχρονης γραμμής παραγωγής extruder αποτελεί άμεση προτεραιότητα για τον Όμιλο Καράτζη.

Τον ρόλο του νέου Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κύριος Νίκος Παλάσκας, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στη βιομηχανία προϊόντων συσκευασίας, έχοντας στο παρελθόν εκπληρώσει με επιτυχία τα καθήκοντά του σε διευθυντικές θέσεις σε σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου. Ακολουθώντας το αποτελεσματικό έργο του προκατόχου του, κυρίου Juergen Kloecking, έχει βασικό στόχο τη στήριξη της αναπτυξιακής πολιτικής του ομίλου στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη.

Ο κύριος Αντώνης Καράτζης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Καράτζη, δήλωσε για τη νέα επένδυση “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 100% της εταιρείας BSK & Lakufol Kunststoffe GmbH από τον Όμιλο Καράτζη. Η νέα επενδυτική κίνηση ευθυγραμμίζεται με τον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου για περαιτέρω ενίσχυση της βιομηχανικής και εμπορικής παρουσία μας στη διεθνή αγορά συσκευασίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............