Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΠΣΚΗ Μύρωνα Μιχαηλίδη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΠΣΚΗ Μύρωνα Μιχαηλίδη

 Με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9 ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου Μύρων Μιχαηλίδης.Κατά την συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Μύρων Μιχαηλίδης παρουσίασε στην Υπουργό τα πεπραγμένα του ΠΣΚΗ και το πλήρες πρόγραμμα της καλλιτεχνικής περιόδου 2022 – 23, το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα μετά την περίοδο της πανδημίας. Παράλληλα, ανέλυσε τις προοπτικές και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρει το ΠΣΚΗ στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Κρήτης, τονίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του, όπως είναι η αρτιότητα των χώρων, του εξοπλισμού, καθώς και η στελέχωσή του με εξειδικευμένο προσωπικό.

«Η κα. Μενδώνη, πλήρως ενήμερη για το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο και συμπαραστάτη στην προσπάθεια πολιτιστικής ανάπτυξης που καταβάλλουμε» αναφέρει σε δήλωσή του ο Μύρων Μιχαηλίδης, επισημαίνοντας: «Κοινός στόχος είναι να βρεθούν τρόποι ουσιαστικής εμβάθυνσης της συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού με το ΠΣΚΗ. Μιας συνεργασίας που μόνο οφέλη θα προσφέρει στο κοινό της Κρήτης. Γνωρίζοντας καλά τις ικανότητες της κας Υπουργού και διαπιστώνοντας, για μια ακόμη φορά, την βούλησή της να προσφέρει στον τόπο μας, είμαι αισιόδοξος για ό,τι ακολουθήσει.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............