Ο ΠΣΑΤ τιμά κορυφαίους φωτορεπόρτερ και εικονολήπτες (cameramen) της Κρήτης. Η τιμητική εκδήλωση γίνεται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΠΣΑΤ τιμά κορυφαίους φωτορεπόρτερ και εικονολήπτες (cameramen) της Κρήτης. Η τιμητική εκδήλωση γίνεται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο

  Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΣΑΤ Κρήτης – Αιγαίου διοργανώνει τιμητική εκδήλωση στο Ηράκλειο, με ξεχωριστή σημασία για το αθλητικό και όχι μόνο ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ.Η εκδήλωση γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη της ΕΣΗΕΠΗΝ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων), και του Δήμου Ηρακλείου. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία θα τιμηθούν συλλογικά από τον ΠΣΑΤ οι φωτορεπόρτερ και εικονολήπτες (cameramen) της Κρήτης για τη μεγάλη προσφορά τους στο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ. 

Οι αφανείς εργάτες που έχουν «γράψει χιλιόμετρα»προς χάρη της ενημέρωσης των αναγνωστών και τηλεθεατών. 

Η ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο Lokal bar restaurant  (Αγίου Τίτου & Ιδομενέως) στο Ηράκλειο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............