Βραβείο στην Περιφέρεια Κρήτης από την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας για την καλή συνεργασία και τον απεγκλωβισμό χιλιάδων κινέζων από την εμπόλεμη Λιβύη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

28 Σεπτεμβρίου 2022

Βραβείο στην Περιφέρεια Κρήτης από την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας για την καλή συνεργασία και τον απεγκλωβισμό χιλιάδων κινέζων από την εμπόλεμη Λιβύη

 Η Περιφέρεια Κρήτης βραβεύτηκε με τιμητική διάκριση  από την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας για την καλή συνεργασία και για την συμβολή της στο απεγκλωβισμό χιλιάδων Κινέζων πολιτών από την εμπόλεμη Λιβύη τον Φεβρουάριο του 2011.  Η εκδήλωση με τίτλο «Τελετή βραβείων εξαιρετικής συνεισφοράς» έγινε στο κτίριο της Κινεζικής Πρεσβείας στην Αθήνα με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Κίνας και της Ελλάδας.Στην εκδήλωση για την Εθνική Ημέρα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, παράλληλα με την Περιφέρεια Κρήτης βραβεύτηκαν 37 διακεκριμένοι Έλληνες από τους χώρους της πολιτικής, της επιστήμης, του αθλητισμού κ.α, για την συνεισφορά τους στην ενίσχυση της Ελληνοκινεζικής φιλίας.

Το Τιμητικό Βραβείο της Περιφέρειας Κρήτης με αποδέκτη τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, παρέλαβε  ο εκπρόσωπος του, ο Εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού Κώστας Φασουλάκης. Ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη κ. Φασουλάκης μετέφερε στον Πρέσβη που απένειμε το βραβείο, και στα στελέχη της Πρεσβείας, τον χαιρετισμό και τις ευχαριστίες του κ. Αρναουτάκη, ενώ σε δήλωση του, ανέφερε:

«Με πολύ χαρά παρέλαβα εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης  την τιμητική διάκριση που απένειμε η Λαϊκή Δημοκρατία  της Κίνας στη Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά στον κ. Αρναουτάκη, για την συνεργασία που υπάρχει και για την αποτελεσματική συμβολή της Περιφέρειας Κρήτης στον απεγκλωβισμό χιλιάδων Κινέζων πολιτών από την εμπόλεμη ζώνη της Λιβύης το 2011. Η Περιφέρεια Κρήτης στοχεύει περεταίρω στην ενίσχυση της συνεργασίας με την Κίνα προς το κοινό όφελος, ενώ παράλληλα υπάρχει παραδοσιακά πολύχρονη φιλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............