Φρίκη στις Μπαχάμες: Καρχαρίες επιτέθηκαν σε οκτάχρονο Βρετανό -Τον έσωσε βαριά τραυματισμένο η αδελφή του - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Αυγούστου 2022

Φρίκη στις Μπαχάμες: Καρχαρίες επιτέθηκαν σε οκτάχρονο Βρετανό -Τον έσωσε βαριά τραυματισμένο η αδελφή του

Toν τρόμο της ζωής του έζησε ένας οκτάχρονος Βρετανός, που δέχθηκε στη διάρκεια των διακοπών του στην Καραϊβική επίθεση από τρεις καρχαρίες, που τον δάγκωσαν στα πόδια.


Ο Φίνλεϊ Ντάουνερ βρισκόταν στις Μπαχάμες την περασμένη εβδομάδα με την οικογένειά του και είχαν πάει εκδρομή στο λιμάνι Compass Cay, όταν του επιτέθηκαν οι καρχαρίες. Χρειάστηκε να επέμβει η 12χρονη αδελφή του για να γλιτώσει το τρομοκρατημένο παιδί από τα σαγόνια των τριών καρχαριών, που του επιτέθηκαν απρόκλητα και τον δάγκωσαν στα πόδια, κόβοντας κομμάτια.




Η στιγμή που λουόμενος χτυπά έναν «καρχαρία» με μια σφουγγαρίστρα σε παραλία της Τουρκίας [βίντεο]
Ο πατέρας του, Μάικλ, είχε κλείσει τις πολυτελείς διακοπές για να ξεκουραστεί με τα τρία παιδιά, τη Φίνλεϊ, την εννιάχρονη Λίλι και την 12χρονη Έμιλι, αλλά έζησε έναν εφιάλτη. 

Τα παιδιά είδαν σε κοντινή λίμνη μια ομάδα τουριστών να κολυμπούν δίπλα σε ένα κοπάδι ενός συγκεκριμένου είδους καρχαριών, που φέρονται να μην είναι επιθετικοί, και αποτελούν ατραξιόν στην περιοχή. «Ξαφνικά άκουσα ένα ουρλιαχτό και είδα δεκάδες να περικυκλώνουν τον Φίινλεϊ. Ήταν τόσο πολύ το αίμα. Κομμάτια σάρκες κρέμονταν από το πόδι του. Ο γιος μου θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί, ήταν σαν σκηνή βγαλμένη απ’ τα “Σαγόνια του Καρχαρία”», δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα The Sun.

Ευτυχώς η 12χρονη αδελφή του Φίνλεϊ αντέδρασε αστραπιαία και τον τράβηξε απ’ το νερό με το παιδί να μεταφέρεται πάνω σε αμαξίδιο γκολφ σε κοντινό νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε τρίωρη επέμβαση προτού επιστρέψουν στη Βρετανία.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............