Δήμος Μαλεβιζίου: Θετική εισήγηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της παράκαμψης Ηρακλείου του ΒΟΑΚ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

30 Αυγούστου 2022

Δήμος Μαλεβιζίου: Θετική εισήγηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της παράκαμψης Ηρακλείου του ΒΟΑΚ

 Την δημιουργία ενός αναβαθμισμένου παράπλευρου οδικού δικτύου ζήτησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου


Την αναγκαιότητα δημιουργίας παράπλευρου δικτύου στον ΒΟΑΚ στο τμήμα της παράκαμψης Ηρακλείου. επισήμανε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας καταθέτοντας την θετική άποψη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του συγκεκριμένου τμήματος, στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου τόνισε πως σε περίπτωση ύπαρξης διοδίων, θα πρέπει οι κάτοικοι να μπορούν να εξυπηρετηθούν με ένα αναβαθμισμένο παράπλευρο δίκτυο ώστε να μην επιβαρύνεται κυκλοφοριακά ο αστικός ιστός του Γαζίου.

Η δημιουργία του νέου κόμβου στο ύψος του ΠΑΓΝΗ θα δώσει αναπτυξιακή και κυκλοφοριακή ώθηση στο Δήμο Μαλεβιζίου και ειδικότερα στο Γάζι, πρόσθεσε ο Μενέλαος Μποκέας χαρακτηρίζοντας τέλος θετική την αναβάθμιση των υφιστάμενων κόμβων Γαζίου και Λινοπεραμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............