Ρεσιτάλ “Δύο Πιάνα σε Ρυθμούς Τζαζ» στις Αρχάνες στο πλαίσιο του φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Αυγούστου 2022

Ρεσιτάλ “Δύο Πιάνα σε Ρυθμούς Τζαζ» στις Αρχάνες στο πλαίσιο του φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης.

 Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Κρήτης» της Περιφέρειας Κρήτης, ο Δημήτρης Καρύδης και o Πέτρος Μόσχος, το διεθνώς αναγνωρισμένο πιανιστικό ντούο, Piano Duo Antithesis, παρουσιάζουν ένα ρεσιτάλ για δύο πιάνα σε ένα πρόγραμμα που «παντρεύει» την κλασική με την τζαζ μουσική, άκρως δεξιοτεχνικό και εντυπωσιακό. Πρόκειται για μια ακόμη συναυλία, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί και συγκεκριμένα στο Δήμο Αρχανών -Αστερουσίων, στο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Αρχανών αύριο Σάββατο 27 Αυγούστου στις 9:00  μμ. και με ελεύθερη είσοδο στους πολίτες. 

Θα ακουστούν σημαντικά έργα σε ρυθμούς της Αμερικάνικης ηπείρου (Blues, Latin, Samba, Tango, Rag και άλλων) των Bolcom, Bennett, Milhaud, Bejerano, Piazzolla κ.α.

 Το  πιανιστικό ντούο  Piano Duo Antithesis, έχει βραβευθεί σε σχεδόν όλους του Διεθνείς Διαγωνισμούς Piano Duo ανά τον κόσμο και έχει δώσει συναυλίες στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, τις Η.Π.Α, Καναδά, Βενεζουέλα και Ισραήλ. Έχει συμμετάσχει σε σπουδαία μουσικά φεστιβάλ και έχει συμπράξει με σημαντικές ορχήστρες διεθνώς.  

Έχει χαρακτηριστεί ως ένα «piano duo»  με μοναδικό συγχρονισμό, σπάνια μουσικότητα, και λαμπερή τεχνική !

 Η συναυλία περιλαμβάνεται  στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κρήτης που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Θα πραγματοποιηθεί με τη υποστήριξη του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

 

 www.duoantithesis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............