Πρωταγωνιστές με και χωρίς αναπηρίες ανεβαίνουν στην θεατρική σκηνή και συγκινούν με τις ερμηνείες τους - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Αυγούστου 2022

Πρωταγωνιστές με και χωρίς αναπηρίες ανεβαίνουν στην θεατρική σκηνή και συγκινούν με τις ερμηνείες τους

 Η πρώτη μεγάλου μήκους θεατρική παράσταση της μικτής ομάδας «Αντιήρωες» είναι πλέον γεγονός. Μετά την πρώτη της επιτυχημένη παρουσίαση έρχεται ξανά για όσους δεν πρόλαβαν στο Μελιδόνι.


Την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 21:00 θα παρουσιαστεί από την μικτή ομάδα «Αντιήρωες» η πρώτη τους μεγάλου μήκους θεατρική παραγωγή με τίτλο «Έρως Ανίκατε Μάχαν». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους θεατές και όσοι παραβρεθούν θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις ερμηνείες από 19 ερασιτέχνες ηθοποιούς με νοητικές, αναπτυξιακές και κινητικές αναπηρίες και τυπικής ανάπτυξης. Θέμα της παράσταση είναι ο Έρωτας στη ζωή μας, σε όλες του τις εκφάνσεις.

Η πολυσυζητημένη παράσταση που φέτος έκανε τα πρώτα της βήματα στο σανίδι, είναι μία παραγωγή του συλλόγου γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου σε σκηνοθεσία της Φλώρας Ασουμανάκη, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιάννη Μπλετα.

Επί σκηνής συντελείται σμίξιμο ψυχών μιας δεμένης ομάδας, που με μοναδικό τρόπο ξεδιπλώνουν την αέρινη παρουσία τους, και αποδεικνύουν τη δυναμική και την ενέργειά τους, μιλώντας απευθείας στις καρδιές των θεατών.


Η πρόσκληση

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Μελιδονίου σας προσκαλεί με μεγάλη του χαρά σε μία ακόμα παράσταση με τίτλο "ΈΡΩΣ ΑΝΊΚΑΤΕ ΜΆΧΑΝ" από τη θεατρική ομάδα ΑμεΑ ΑΝΤΙΗΡΩΕΣ από το Ρέθυμνο.

Στις 31 Αυγούστου 2022, στις 9:00 το βράδυ, στη φιλόξενη Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Μελιδόνι Μυλοποτάμου.

Είσοδος ελεύθερη.

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιδονίου Ο ΓΈΡΟΝΤΟΣΠΗΛΙΟΣ

Σύνταξη και Αποστολή Δελτίου Τύπου: Μάρκος Σμυρνάκης

Σύλλογος γονέων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου Association of parents and friends of people with autism of Rethimno.

+306936704854 | +306948590359

Περισσότερες πληροφορίες Site :www.autismreth.gr FB :https://www.facebook.com/autismreth.gr/ INSTA: autismrethymno

Πηγή: smyrnakisblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............