Οι τελευταίες βουτιές στην περιοδική έκθεση «BΑΤΗ ΤΙΜΕ! Σώμα – Νερό – Διάλογοι» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Αυγούστου 2022

Οι τελευταίες βουτιές στην περιοδική έκθεση «BΑΤΗ ΤΙΜΕ! Σώμα – Νερό – Διάλογοι»

 Στις 05/09/2022 ολοκληρώνεται η πρώτη περιοδική έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων με τίτλο «BΑΤΗ ΤΙΜΕ! Σώμα – Νερό – Διάλογοι».

Η έκθεση, πάνω στην ιδέα και σε συνεργασία με το Μουσείο Πολιτισμών της Ευρώπης και της Μεσογείου (MuCEM | Μασσαλία), διοργανώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού/Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.


Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «μέσα από ένα γιορτινό διήμερο μουσικής στον αύλειο χώρο του Μουσείου σας προσκαλούμε για τις τελευταίες βουτιές στην έκθεση. Συγκεκριμένα:

• Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου | ώρα 19:30

Dj set με τους ‘‘Argonauts’’

Οι Argonauts είναι ένα μουσικό πρότζεκτ από μια ομάδα ατόμων που οργανώνουν και κινηματογραφούν μουσικές παραστάσεις και live sets σε μοναδικές τοποθεσίες, με στόχο την προβολή και διαφήμιση τοπόσημων των Χανίων μέσα από την ηλεκτρονική μουσική σκηνή.

-Dj Nicholas Vibes

-Dj George Violakis

• Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου | ώρα 20:00

Συναυλία με το κουαρτέτο σαξοφώνων ‘‘ Ώσμωσης’’

Τέσσερις σολίστ από τη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο συνένωσαν τις δυνάμεις τους, σχηματίζοντας ένα σύνολο με σκοπό την παρουσίαση νέων έργων από το Κυπριακό και Ελληνικό ρεπερτόριο, καθώς επίσης και την έρευνα και διάσωση «κρυμμένων» και ξεχασμένων έργων του παρελθόντος που αξίζει να ακουστούν ξανά σε νέα βάση.

-Γιάννης Μυράλης (βαρύτονο σαξόφωνο)

-Θεόφιλος Σωτηριάδης (τενόρο σαξόφωνο)

-Αντώνης Φωτιάδης (άλτο σαξόφωνο)

-Χρίστος Ζένιος (σοπράνο σαξόφωνο)

Η είσοδος στην έκθεση «BΑΤΗ ΤΙΜΕ! Σώμα – Νερό – Διάλογοι» (αίθουσα περιοδικών εκθέσεων & αίθουσα εκπαιδευτικών προγραμμάτων) θα είναι ελεύθερη για το κοινό από τις 18:00 έως τις 20:00, και για τις δύο ημέρες των εκδηλώσεων.

Δελτία δωρεάν εισόδου θα διατεθούν μέσω ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας κρατήσεων, η οποία θα γνωστοποιηθεί μέσα από τις επίσημες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Μουσείου σε Facebook και Instagram τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............