Βελονισμός - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Αυγούστου 2022

Βελονισμός - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Ο βελονισμός αποτελεί θεραπευτική μέθοδο που έχει τις ρίζες της στην αρχαία Κίνα και εντάσσεται στο πλαίσιο της εναλλακτικής ιατρικής. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μεγάλου εύρους παθήσεων, όπως ψυχοσωματικές, νευρολογικές, γαστρεντερολογικές, καρδιαγγειακές παθήσεις, παθήσεις αναπνευστικού καθώς και διαφόρων τύπων πόνου. Δεν έχει παρενέργειες και θεωρείται απολύτως ακίνδυνος. Εφαρμόζεται από Εξειδικευμένους Γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων όπως Βελονιστές, Δερματολόγους – Αφροδισιολόγους που τηρούν τους ορθούς κανόνες εξάσκησής του.


  • Ο βελονισμός γίνεται με τη χρήση βελονών σε διάφορα σημεία του σώματος και είναι μια εντελώς ανώδυνη διαδικασία, κατά την οποία βελόνες τοποθετούνται σε σαφώς καθορισμένα σημεία του δέρματος. Τα σημεία μεταφέρουν μηνύματα στο κεντρικό νευρικό σύστημα, με στόχο να αντιμετωπιστεί η ρίζα του προβλήματος και όχι μόνο το σύμπτωμα, γι’ αυτό και συνήθως εφαρμόζεται συνδυαστικά με σύγχρονα θεραπευτικά μέσα.
  • Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι μίας χρήσης και πριν από την τοποθέτησή τους το σημείο βελονισμού καθαρίζεται με ένα αντισηπτικό διάλυμα.

 doctoranytime 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............