Οι «48 Ώρες» τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στην Αγία Πελαγία σε μία συναυλία με πολύ χορό, ρυθμό και διασκέδαση - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Αυγούστου 2022

Οι «48 Ώρες» τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στην Αγία Πελαγία σε μία συναυλία με πολύ χορό, ρυθμό και διασκέδαση

 Μία συναυλία με πολύ χορό, αγαπημένα τραγούδια και την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα live τους, για τα οποία έχουν αποκτήσει μια μοναδική φήμη, υπόσχονται τα μέλη του συγκροτήματος «48 Ώρες» και η Λουκία για το βράδυ της Δευτέρας στην Αγία Πελαγία.Η είσοδος στη συναυλία, που οργανώνουν ο Δήμος Μαλεβιζίου και η Αλμυρός Αναπτυξιακή ΑΕ, θα είναι δωρεάν και η εξέδρα θα στηθεί στην πλατεία Λενικού στην Αγία Πελαγία με ώρα έναρξης στις 20.30.

Οι «48 ώρες» γεννηθήκαν το 2003 από́ συμμαθητές σε ωδείο που έφτιαξαν ένα συγκρότημα και είχαν δυο μέρες (48 ώρες) προθεσμία να προετοιμαστούν για την πρώτη τους συναυλία. Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, η προθεσμία έγινε το όνομά τους και το άγχος γι΄ αυτήν, η ενέργεια που τους συνοδεύει όταν ανεβαίνουν στη σκηνή́!

Τη Δευτέρα στις 20.30 το βράδυ στην Αγία Πελαγία οι «48 Ώρες» υπόσχονται ένα αξέχαστο καλοκαιρινό πάρτι με πολύ χορό, αγαπημένα τραγούδια και πολλά χαμόγελα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............