Ποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης θεωρείται το πιο… εθιστικό - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Αυγούστου 2022

Ποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης θεωρείται το πιο… εθιστικό

 Μέσα σε μόλις 5 χρόνια λειτουργίας, η διάσημη πλατφόρμα TikTok απαριθμεί περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο μηνιαίους χρήστες.

Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα μεταδίδει το BusinessInsider, το TikTok έχει αποδειχθεί τόσο δημοφιλές και εθιστικό που κορυφαίοι αναλυτές της Wall Street δεν δίστασαν να το συγκρίνουν με… την κοκαΐνη.


Μπορεί αυτή να είναι μία ακραία σύγκριση δεδομένου ότι το TikTok δεν σκότωσε ποτέ κανέναν, παρόλα αυτά διάσημοι αναλυτές υποστηρίζουν πως η τεράστια επιτυχία του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οφείλεται κυρίως, στον εθισμό που προκαλεί στους χρήστες του.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα προσφέρει τόσα πολλά ερεθίσματα ανά δευτερόλεπτο. Εκατοντάδες ολιγόλεπτα βίντεο με νέα πρόσωπα, μουσική, χορό, συνταγές, ομορφιά και ταξίδια κατακλύζουν την οθόνη του κινητού σας και η αλήθεια είναι ότι, δεν μπορείτε εύκολα να αποχωριστείτε την πλατφόρμα.

Το TikTok και οι διαφημίσεις

Παρά τη μέχρι στιγμής, περιορισμένη δυνατότητα δημιουργίας εσόδων από βίντεο σύντομης μορφής μέσω αποτελεσματικής διαφήμισης (οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακάμπτουν τις διαφημίσεις με ένα μόνο swipe up, το TikTok είναι έτοιμο να αναλάβει το 16% των παγκόσμιων δαπανών για ψηφιακές διαφημίσεις φέτος.

https://www.newmoney.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............