«Φτου Ξελεφτερία Για Όλους» 15 Χρόνια Στη Γύρα. Συναυλία Με Το Μάνο Παπαδάκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Αυγούστου 2022

«Φτου Ξελεφτερία Για Όλους» 15 Χρόνια Στη Γύρα. Συναυλία Με Το Μάνο Παπαδάκη

  Συναυλία με το Μάνο Παπαδάκη στο Καστέλλι Πεδιάδας σήμερα Σάββατο 27 Αυγούστου διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης με ελεύθερη είσοδο. 

Ο Μάνος Παπαδάκης ακολουθώντας τα βήματα των παλιών τροβαδούρων και τραγουδοποιών , εκπληρώνει ένα από τα παιδικά του όνειρα! Φορτώνει μαζί με τους μουσικούς του το βανάκι του με τραγούδια, όνειρα ,ενισχυτές ,φώτα ,καλώδια και γυρνάει τη χώρα !  


%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%94%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%91-scaledΜετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με το “the magic bus tour 2015-2020” ,με το οποίο γύρισε όλη την χώρα ,Αθήνα (εμφανίσεις : Αθήνα “Σταυρός του Νότου”- άλικο ,Θεσσαλονίκη ,Σαντορίνη ,Ρόδος , Χάλκη , Νεμέα , Άργος , Ηράκλειο ,Χανιά , Ρέθυμνο , Άγιος Νικόλαος , Σητεία κ.α. ,αποφασίζει να κάνει μια μεγαλύτερη ΓΥΡΑ με νέα τραγούδια και ακόμα περισσότερη διάθεση.

Στις αποσκευές του τραγούδια από τις 4 δισκογραφικές δουλειές του ,από τις συνεργασίες του με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας με τα οποία και έχει συνεργαστεί ,από τον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο , έως και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ,Χρήστο Θηβαίο , Θανο Μικρούτσικο , Βασίλη Καζούλη , Γιάννη Κότσιρα , Γιάννη Χαρούλη , Γιάννη Γιοκαρίνη , Υπόγεια Ρεύματα , Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χαΐνηδες , Στέλιο Μπικάκη ,Λάκη Παπαδόπουλο κ.α. .  Αφετηρία της “Γύρας” , ο νέος δίσκος που κυκλοφόρησε το 2019 με τον τίτλο «η γύρα» ,με συνεργασίες όπως αυτές ,του Γιάννη Γιοκαρίνη και της Βάσως Αλλαγιάννη ,που του χάρισαν δυο υπέροχα νέα μουσικά κομμάτια! Έκπληξη τα τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά που θα κυκλοφορήσουν από την mega lakos productions σε βυνίλιο και cd, με συμμετοχές όπως του Βασίλη Σκουλά, του Ψαραντώνη, του Νίκου Στρατάκη, εντός του 2022 από τον νέο δίσκο με τον τίτλο «Λαβύρινθος».

Με την παιδική ιαχή «φτου ξελεφτερία για όλους», που κάναμε ευχή για εφέτος, περιμένουμε να σμίξουμε και να τραγουδήσουμε δυνατά! 

 

Παίζουν :

Γιάννης Κοντάκης : ηλεκτρικό μπάσο

Αποστόλης Γιασλακιώτης : ηλεκτρική κιθάρα 

Πολυδωρος Φραντζεσκάκης  :τύμπανα 

Μάνος Παπαδάκης : ακουστική κιθάρα

Νίκος Οικονομεας : κλαρίνο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............